ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016

Οδηγός MERRY CHRIZMAK


Το ZMAK διοργανώνει το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου το Merry Chrizmak, το ειδικό Χριστουγεννιάτικο show το οποίο θα κλείσει το 2016 για το ελληνικό pro-wrestling promotion.

Στο main event ο Κουρέας και ο Απόλλωνας θα προσπαθήσουν να αφαιρέσουν το ZMAK Championship από την κατοχή του μοναδικού πρωταθλητή του promotion ως τώρα, του Χασάπη.

Το ίδιο θα προσπαθήσουν να κάνουν και οι Skendernation με το ZMAK Tag Team Championship κόντρα στους Gemini.

Ο Αποστόλης Σουβλάκος θα θέσει υπό διεκδίκηση το Prime Championship κόντρα στον Γεδεών, με τον Σουβλάκο να έχει στο πλευρό του τον Ορέστη Δούρβα και τον Γεδεών τον Ορφέα Δούρβα.

Ο Κωνσταντίνος Ασημένιος και ο Μανώλης Γαλυφιανάκης θα λύσουν τις διαφορές τους σε Christmas Hardcore Match, ενώ ο Φαλακρός Γκουρού θα αντιμετωπίσει τον Βλαδίμηρο Μπεχλιβανίδη και τον Κουνούπη σε Tables Handicap Match.

Το show θα περιλαμβάνει και live show με την ονομασία "Όποιον πάρει η μπάλα", παρουσιαστής του οποίου θα είναι ο Πάνος Σερέτης.

Το Merry Chrizmak θα ξεκινήσει στις 20:00 του Σαββάτου 17/12. Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε στην είσοδο. Για την προπώληση μπορείτε να μάθετε πληροφορίες εδώ.

Πρόγραμμα Merry Chrizmak

- Χασάπης (c) vs Κουρέας vs Απόλλωνας (ZMAK Championship)
- Gemini (c) vs Skendernation (ZMAK Tag Team Championship)
- Αποστόλης Σουβλάκος (c) vs Γεδεών (Prime Championship)
- Μπεχλιβανίδης & Κουνούπης vs Φαλακρός Γκουρού (Tables Handicap Match)
- Κωνσταντίνος Ασημένιος vs Μανώλης Γαλυφιανάκης (Christmas Hardcore Match)
- El Greko vs Αχιλλέας "o Sabbath"
- Γαλαζοαίματοι vs M2

Trailer


Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Οδηγός MERRY CHRIZMAK Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top