ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2016

Mick Foley: "Χρειάζομαι εγχείριση αλλά δεν έχω ασφάλεια"


Τις τελευταίες εβδομάδες κυκλοφορούσαν φήμες ότι ο Mick Foley θα έκανε διάλειμμα από το WWE για να κάνει εγχείριση αλλά συνέχισε να εμφανίζεται. Τελικά όντως χρειάζεται εγχείριση αλλά δεν έχει ασφάλεια.

Όπως είπε ο ίδιος μέσω ενός μακροσκελούς post στο Facebook, χρειάζεται να προβεί σε εγχείριση στο ισχίο για να ξεπεράσει ένα από τα πολλά προβλήματα υγείας που του κληροδότησε η καριέρα του σαν pro-wrestler.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν καλύπτεται από κάποια ασφαλιστική εταιρεία και για να κάνει την εγχείριση θα πρέπει να δώσει 60.000 δολάρια από την τσέπη του.

Σχετικά με τη θέση του στο WWE είπε ότι η μοναδική συμφωνία που έχει είναι αυτή που έχουν όλοι οι θρύλοι που αφορά το merchandise και ότι θα συνεχίσει να εμφανίζεται μέχρι να αποφασίσει το promotion ότι δεν τον θέλει στη θέση του general manager του RAW.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Mick Foley: "Χρειάζομαι εγχείριση αλλά δεν έχω ασφάλεια" Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top