ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2016

Ιδρύθηκε η πρώτη ένωση αθλητών MMA


Ο Georges St. Pierre είχε προαναγγείλει μια μεγάλη ανακοίνωση που θα αλλάξει ριζικά τον χώρο των MMA. Αυτή ήταν η δημιουργία ένωσης αθλητών MMA με μπροστάρηδες 5 μαχητές του UFC και το πρώην αφεντικό του Bellator Bjorn Rebney.

Αυτή η κίνηση στηρίζεται από το πρώην αφεντικό του Bellator, τον Bjorn Rebney, τον πρώην Welterweight Champion του UFC Georges St. Pierre και τέσσερις ενεργούς μαχητές του UFC. Οι μαχητές αυτοί είναι οι Donald Derrone, TJ Dillashaw, Tim Kennedy και Cain Velasquez.

Σκοπός της νέας αυτής ένωσης, της Mixed Martial Arts Athletes Association, είναι να δώσει ένα τέλος στις συνθήκες σκλαβιάς στις οποίες υποβάλλει το UFC τους αθλητές του. Θέλουν να διεκδικήσουν λιγότερους περιορισμούς στα συμβόλαια και περισσότερα χρήματα για τους αθλητές.

Η δημιουργία της ένωσης αυτής ήδη αντιμετωπίζεται με καχυποψία από αρκετούς στον χώρο του αθλήματος. Ο βασικός λόγος είναι ότι όλοι οι μαχητές εκπροσωπούνται από την εταιρεία management Creative Artists Agency, η οποία είναι αντίπαλος της WME-IMG, της εταιρείας που αγόρασε πρόσφατα το UFC.

Επιπλέον, ο Bjorn Rebney ως αφεντικό του Bellator διατηρούσε ιδιαίτερα κακές σχέσεις με τους αθλητές του promotion. Όλα αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα να υπάρχει καχυποψία σχετικά με τους πραγματικούς στόχους της ένωσης. 

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Ιδρύθηκε η πρώτη ένωση αθλητών MMA Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top