ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016

NXT 14/12/2016: Τέσσερις για τίτλο


Οι Tye Dillinger, Andrade Almas, Roderick Strong και Bobby Roode θα διεκδικήσουν την θέση πρώτου διεκδικητή του NXT Championship αφού κέρδισαν τους αγώνες του σε αυτό το επεισόδιο. Κράτησε τον τίτλο κόντρα στον Samoa Joe ο Shinsuke Nakamura.


O Shinsuke Nakamura και ο Samoa Joe βρέθηκαν αντιμέτωποι για τελευταία φορά σε Steel Cage Match. O Ιάπωνας εκτέλεσε 3 Kinshasa στον Joe και κράτησε το NXT Championship, δίνοντας μια και καλή τέλος στην κόντρα τους.

Ο Tye Dillinger αντιμετώπισε τον Eric Young για να προκριθεί στον τελικό για την ανάδειξη πρώτου διεκδικητή για το NXT Championship. O Dillinger πήρε τη νίκη με DQ αφού του επιτέθηκε η Nikki Cross. O Dillinger πέταξε εκτός ρινγκ τον Young και την Cross αλλά δέχτηκε επίθεση από τον Damo.

Ο Andrade 'Cien' Almas έγινε ο δεύτερος superstar που προκρίθηκε στο Fatal Four Way της επόμενης εβδομάδας κερδίζοντας τον No Way Jose με DDT.

O Roderick Strong θα πάρει μέρος επίσης στο Fatal Four Way. Για να προκριθεί κέρδισε τον Elias Samson με Running Kick.

Με το Glorious DDT ο Bobby Roode κέρδισε τον Oney Lorcan και έγινε ο τελευταίος που προκρίθηκε στο Fatal Four Way του επόμενου επεισοδίου

Αποτελέσματα NXT 14/12/2016

- Ο Shinsuke Nakamura κέρδισε τον Samoa Joe (παρέμεινε NXT Champion)
- O Tye Dillinger κέρδισε τον Eric Young με DQ
- O Andrade Almas κέρδισε τον No Way Jose
- O Roderick Strong κέρδισε τον Elias Samson
- Ο Bobby Roode κέρδισε τον Oney Lorcan

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: NXT 14/12/2016: Τέσσερις για τίτλο Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top