ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016

NXT 21/12/2016: Glorious διεκδικητής


O Bobby Roode θα διεκδικήσει το NXT Championship στο NXT Takeover: San Antonio αφού κέρδισε τους Roderick Strong, Tye Dillinger και Andrade Almas. Έστειλαν μήνυμα στην Asuka οι Billie Kay και Peyton Royce.


Η Billie Kay εκμεταλλεύτηκε τη βοήθεια της Peyton Royce και κέρδισε την Daria Berenato. H Kay και η Royce προκάλεσαν την Asuka μετά τον αγώνα.

Οι Authors Of Pain διαμέλισαν με χαρακτηριστική ευκολία δύο παλαιστές. Ο Paul Ellering είπε ότι οι Authors Of Pain θα διαλύσουν όποιον κι αν βρουν στο NXT Takeover: San Antonio.

Ο Bobby Roode θα διεκδικήσει στο San Antonio το NXT Championship. Για να τα καταφέρει εξουδετέρωσε τον Tye Dillinger, ενώ πριν ο Dillinger είχε εξουδετερώσει τον Roderick Strong. O Strong είχε πετύχει τον πρώτο αποκλεισμό εις βάρος του Andrade Almas.

Αποτελέσματα NXT 21/12/2016

- Η Billie Kay κέρδισε την Peyton Royce
- Οι Authors Of Pain κέρδισαν δύο παλαιστές
- O Bobby Roode κέρδισε τους Tye Dillinger, Roderick Strong και Andrade Almas

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: NXT 21/12/2016: Glorious διεκδικητής Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top