ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2016

NXT 28/12/2016: Δίωρο στην Ιαπωνία


Το επεισόδιο αυτής της εβδομάδας διήρκεσε 2 ώρες και περιείχε αγώνες από την περιοδεία του NXT στην Ιαπωνία, όπου ο Shinsuke Nakamura κέρδισε για δεύτερη φορά το NXT Championship.


Ο Oney Lorcan δεν πτοήθηκε από την ασέβεια που του έδειχνε καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης ο Andrade Almas και πήρε τη νίκη.

Ακολούθησε το Tag Team Match της Aliyah και της Liv Morgan εναντίον της Peyton Royce και της Billie Kay. Νικήτριες αναδείχθηκαν οι Royce και Kay.

Οι Akira Tozawa και Tajiri διεκδίκησαν το NXT Tag Team Championship αλλά οι #DIY κράτησαν τους τίτλους τους σε έναν ωραίο αγώνα.

Η Nia Jax προσπάθησε αλλά απέτυχε να εκθρονίσει την Asuka από την κορυφή της γυναικείας division του NXT.

Στο main event προβλήθηκε ένας αγώνας που είχαμε ξαναδεί σε προηγούμενο επεισόδιο.. Ο Shinsuke Nakamura κέρδισε τον Samoa Joe και κέρδισε για δεύτερη φορά το NXT Championship.

Αποτελέσματα NXT 28/12/2016

- Ο Oney Lorcan κέρδισε τον Andrade Almas
- Οι Peyton Royce & Billie Kay κέρδισαν τις Aliyah & Liv Morgan
- Οι #DIY κέρδισαν τους Tajiri & Akira Tozawa (παρέμειναν NXT Tag Team Champions)
- H Asuka κέρδισε τη Nia Jax (παρέμεινε NXT Women's Champion)
- O Shinsuke Nakamura κέρδισε τον Samoa Joe (νέος NXT Champion)

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: NXT 28/12/2016: Δίωρο στην Ιαπωνία Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top