ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

NXT 7/12/2016: Επιστροφή στην πατρίδα και στην κορυφή


O Shinsuke Nakamura επέστρεψε στην Ιαπωνία και κέρδισε ξανά το NXT Championship. Εμφανίστηκε για πρώτη φορά ο Damo. Οι Authors Of Pain και Revival θέλουν το Tag Team Championship.

Οι #DIY δεν πρόλαβαν να πανηγυρίσουν διότι τους διέκοψαν οι Authors Of Pain. Ο Paul Ellering είπε ότι έφτασε η ώρα να κερδίσουν τους τίτλους οι Authors Of Pain. Οι Revival είπαν ότι μόνο αυτοί δικαιούνται αγώνα για τους τίτλους. Οι Authors Of Pain τους έσπρωξαν και τους έριξαν κάτω αλλά δεν συνεχίστηκε η διένεξη.

Η Sanity είχε απρόσμενη βοήθεια στον αγώνα με τους Rich Swann και No Way Jose. Ο Damo εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο WWE και βοήθησε τον Eric Young και τον Alexander Wolfe να πάρουν τη νίκη. Η Sanity εμφανίστηκε χωρίς τον Sawyer Fulton και ο Young έφτυσε τη ζακέτα του πριν την έναρξη του αγώνα.

Άλλη μια νίκη στο ενεργητικό της πρόσθεσε η Ember Moon κερδίζοντας αυτή τη φορά την Kimber Lee.

Την επόμενη βδομάδα θα γίνουν τέσσερις αγώνες που θα αναδείξουν τους τέσσερις superstars που θα διεκδικήσουν τη θέση πρώτου διεκδικητή για το NXT Championship.

Το main event προβλήθηκε από την Ιαπωνία. Ο Shinsuke Nakamura επέστρεψε στην πατρίδα του και κέρδισε με το Kinshasa τον Samoa Joe για να γίνει για δεύτερη φορά NXT Champion.

Αποτελέσματα NXT 7/12/2016

- Η Sanity κέρδισε τους Rich Swann & No Way Jose
- H Ember Moon κέρδισε την Kimber Lee
- Ο Shinsuke Nakamura κέρδισε τον Samoa Joe (νέος NXT Champion)

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: NXT 7/12/2016: Επιστροφή στην πατρίδα και στην κορυφή Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top