ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016

Αλλαγές στα αποκλειστικά για κάθε σόου Pay-Per-View το 2017


Νέες πληροφορίες προκύπτουν σχετικά με τα PPV του νέου ημερολογιακού έτους, καθώς μετά το Royal Rumble έγιναν αλλαγές σχετικά με το ποια σόου θα είναι αποκλειστικά για RAW και ποια για το SmackDown.

Το αρχικό πλάνο ήταν το RAW να έχει το Elimination Chamber που θα γίνει στις 12 Φεβρουαρίου και το SmackDown το Fast Lane που θα γίνει στις 5 Μαρτίου. Από ότι φαίνεται όμως, το WWE άλλαξε γνώμη και το Elimination Chamber θα είναι αποκλειστικά για το μπλε σόου με το Fast Lane να καταλήγει στα monday nights.

Σχετικά με τον αριθμό τον PPV, η τελευταία ενημέρωση κάνει λόγο για 18 σόου. Το τελευταίο νούμερο που διαφήμιζε το WWE είναι 19 αλλά δεν ήταν σίγουρο. Σε κάποια περίοδο υπήρξε έντονη συζήτηση για να γίνουν 16 το 2017, το οποίο θα έφερνε αλλαγές στο πρόγραμμα. Ωστόσο, τίποτα δεν είναι επίσημο ακόμα.

Μετά τη WrestlMania το Extreme Rules και το Money in the Bank ήταν προγραμματισμένα να είναι αποκλειστικά SmackDown PPV, σύμφωνα με το αρχικό πλάνο. Τώρα όμως που τα δεδομένα άλλαξαν. μένει να δούμε τι αλλαγές θα κάνει το WWE.

Item Reviewed: Αλλαγές στα αποκλειστικά για κάθε σόου Pay-Per-View το 2017 Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Τομπαζίδης
Scroll to Top