ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016

RAW 12/12/2016: Έγραψε ιστορία η New Day


Όχι ένα, αλλά δύο Tag Team Triple Threat Matches χρειάστηκε να κερδίσει η New Day για να ξεπεράσει το ρεκόρ της Demolition. Νέος τσακωμός Chris Jericho με Kevin Owens. Πήρε αγώνα με τον Braun Strowman ο Sami Zayn.

Η New Day κέρδισε τους Luke Gallows & Karl Anderson και Cesaro & Sheamus και κράτησε το RAW Tag Team Championship. Η νίκη ήρθε με Trouble In Paradise του Kofi Kingston στον Sheamus. Στα παρασκήνια η New Day οργάνωσε party και έλουσε με σαμπάνια την Stephanie McMahon, κάτι που την έκανε να εκνευριστεί.

Ο Braun Strowman κέρδισε για πλάκα τον Curtis Axel. Στα παρασκήνια ο Sami Zayn ζήτησε πάλι αγώνα με τον Strowman και ο Mick Foley αρνήθηκε. Ο Zayn είπε ότι αν το αφεντικό του δεν πιστεύει σε αυτόν, τότε δεν έχει λόγο να βρίσκεται στο RAW. Ο Foley του είπε ότι θα τηλεφωνήσει στον Daniel Bryan για να τον ανταλλάξει με superstar του Smackdown.

O Jack Gallagher διέκοψε τον αγώνα του Ariya Daivari με τον Lince Dorado και είπε κάποια λόγια γι' αυτόν που εκνεύρισαν τον Daivari. Οι δυο τους ήρθαν στα χέρια και ο Gallagher υπερίσχυσε.

Ο Seth Rollins επανέλαβε ότι θέλει τον Triple H και ρώτησε τον Kevin Owens πώς πάει η φιλία του με τον Chris Jericho. O Owens είπε ότι εξασφάλισε από τη Stephania αγώνα για αυτόν και τον Jericho εναντίον της New Day. O Jericho διαφώνησε αρχικά αλλά εν τέλει συμμάχησαν και επιτέθηκαν στον Rollins, μέχρι που ήρθε ο Roman Reigns να τον βοηθήσει.

O Brian Kendrick κέρδισε με Slice Bread No. 2 τον έναν από τους δύο αντιπάλους του στο Roadblock: End Of The Line TJ Perkins.

O Mick Foley πέτυχε στα παρασκήνια τον Roman Reigns και τον Seth Rollins και τους είπε ότι τους πρόσθεσε στον αγώνα για το RAW Tag Team Championship.

H Lana και ο Rusev είπαν ότι θα δείξουν τι κάνουν πίσω από τις πόρτες αλλά απλά έδειξαν πλάνα από το σκηνικό με τον Enzo Amore στο ξενοδοχείο. Ο Big Cass υπερασπίστηκε τον Enzo και τα έβαλε με τον Rusev.

O Sami Zayn κέρδισε τον Jinder Mahal.Έπειτα ο Mick Foley του είπε ότι τον αντάλλαξε στο Smackdown για την Eva Marie. O Sami τρελάθηκε και φώναξε ότι θέλει τον Braun Strowman. Ο Mick Foley του αποκάλυψε ότι ποτέ δεν έγινε αυτή η ανταλλαγή και ότι ήθελε νε δει πόσο ήθελε να τα βάλει με τον Strowman. O Foley του έδωσε 10 λεπτά στον αγώνα με τον Strowman για να αποδείξει σε αυτόν, στην Stephanie McMahon και τον κόσμο ότι αξίζει την υποστήριξή τους.

Η New Day έγραψε ιστορία στο main event κερδίζοντας τους Chris Jericho & Kevin Owens και Roman Reigns & Seth Rollins και έγιναν οι μακροβιότεροι πρωταθλητές στην ιστορία του WWE. Κατά τη διάρκεια του αγώνα ο Rollins έριξε τον Owens πάνω στο Jericho, αλλά ο Jericho νόμιζε ότι το έκανε ο Owens επίτηδες. Μετά τον αγών τσακώθηκαν και ο Jericho αποχώρησε από το ρινγκ, αφήνοντας τον Owens μόνο του να δεχτεί spear από τον Roman Reigns.

Αποτελέσματα RAW 12/12/2016

- Η New Day κέρδισε τους Gallows & Anderson και Sheamus & Cesaro (παρέμειναν RAW Tag Team Champions)
- O Braun Strowman κέρδισε τον Curtis Axel
- O Brian Kendrick κέρδισε τον TJ Perkins
- O Sami Zayn κέρδισε τον Jinder Mahal
- H New Day κέρδισε τους Chris Jericho & Kevin Owens και Roman Reigns & Seth Rollins (παρέμειναν RAW Tag Team Champions)

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: RAW 12/12/2016: Έγραψε ιστορία η New Day Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top