ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016

RAW 19/12/2016: Έβγαλε την οργή του ο Strowman


O Sami Zayn δεν βρέθηκε στο RAW και ο Braun Strowman αποφάσισε να διαλύσει το επεισόδιο. Εμφατική δήλωση από τον ανανεωμένο Neville. Κέρδισε την Charlotte η Bayley. Άλλαξαν σχέδιο οι Tag Team ζώνες.


Ο Kevin Owens και ο Chris Jericho υπερηφανεύτηκαν για τις πράξεις τους στο Roadblock. O Mick Foley τους είπε ότι θα αντιμετωπίσουν τον Seth Rollins και τον Roman Reigns. Επίσης, στο Royal Rumble ο Owens θα υπερασπιστεί το Universal Championship κόντρα στον Reigns, με τον Jericho να είναι κλεισμένος σε κλουβί πάνω από το ρινγκ. Ο Foley έβαλε τον Jericho μέσα στο κλουβί αλλά ξέχασε το κλειδί και το κλουβί ανέβηκε ψηλά με τον Jericho μέσα να φωνάζει.

Ο Big Cass προκάλεσε το DQ στον αγώνα του με τον Rusev αφού τον χτυπούσε διαρκώς ενώ βρισκόταν στα σκοινιά. Ο Rusev ξέφυγε μέσα από το κοινό.

Η Sasha Banks εμφανίστηκε με δεμένο γόνατο και πατερίτσα και κάλεσε την Charlotte στο ρινγκ για να την συγχαρεί. Η Nia Jax εμφανίστηκε και της επιτέθηκε.

Ο Mick Foley παρουσίασε στον Cesaro και τον Sheamus τις νέες tag team ζώνες. Ο Braun Strowman διέλυσε τα πάντα στα παρασκήνια και ζήτησε τον Sami Zayn. O Mick Foley του είπε ότι ο Sami δεν βρίσκεται στο κτίριο και τον τρέλανε ακόμη περισσότερο.

Ο Cedric Alexander πήρε εκδίκηση από τον Noam Dar για ότι είπε για την Alicia Fox κερδίζοντάς τον με το Lumbar Check. O Dar είπε μετά τον αγώνα ότι θέλει για τα Χριστούγεννα την Alicia, εκνευρίζοντας τον Alexander.

H New Day μίλησε σε σχετικά φιλικό κλίμα με τον Cesaro και τον Sheamus. Οι Karl Anderson & Luke Gallows και οι Shining Stars τους διέκοψαν και οδηγήθηκαν σε 8-Man Tag Team Match, στο οποίο οι νυν και οι πρώην RAW Tag Team Champions πήραν τη νίκη.

O Neville τα έχωσε στον κόσμο επειδή τόσο καιρό τον λυπόταν και είπε ότι είναι ο βασιλιάς των Cruiserweights. Είπε στον Rich Swann ότι δεν τον εκτίμησε για ότι έχει κάνει γι' αυτόν. Ο Brian Kendrick είπε ότι ο Neville αξίζει σεβασμό και οι δυο τους επιτέθηκαν στον Swann. O Neville πήρε τα ηνία και διέλυσε τον Swann και τον TJ Perkins που ήρθε να βοηθήσει.

Ο Enzo Amore αναγκάστηκε να παρακολουθήσει μαθήματα ευαισθησίας λόγω του περιστατικού που κυκλοφορούσε γυμνός στα παρασκήνια. Εκεί δέχτηκε επίθεση από τον Rusev και τον Jinder Mahal.

Ο Braun Strowman διέκοψε τον αγώνα του Titus O'Neil με τον Sin Cara και διέλυσε τους δύο αγωνιζόμενους.

H Bayley προκάλεσε την Charlotte σε αγώνα. Η Charlotte δέχτηκε και η Bayley την κέρδισε, χωρίς να διεκδικείται το RAW Women's Championship.

O Braun Strowman διέκοψε και τον αγώνα του Chris Jericho και του Kevin Owens με τον Seth Rollins και τον Roman Reigns. O θηριώδης superstar επιτέθηκε στους Reigns και Rollins, ενώ οι Jericho και Owens έφυγαν από το ρινγκ.

Αποτελέσματα RAW 19/12/2016

- Ο Rusev κέρδισε τον Big Cass με DQ
- O Cedric Alexander κέρδισε τον Noam Dar
- Οι Cesaro & Sheamus και New Day κέρδισαν τους Shining Stars και Luke Gallows & Karl Anderson
- H Bayley κέρδισε την Charlotte
- Οι Seth Rollins & Roman Reigns κέρδισαν τους Chris Jericho & Kevin Owens με DQ

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: RAW 19/12/2016: Έβγαλε την οργή του ο Strowman Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top