ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016

RAW 5/12/2016: Αχάριστη κόρη


Η Charlotte το έπαιξε μετανιωμένη αλλά για άλλη μια φορά έδειξε ασέβεια στον Ric Flair. Άσχημη μέρα για τον Enzo Amore. Ακόμα κρατάει μούτρα στον Kevin Owens ο Chris Jericho.


O Seth Rollins είπε ότι θέλει τον Triple H αλλά ότι ξέρει ότι δεν θα εμφανιστεί. Ζήτησε αγώνα για το Universal Championship από τον Kevin Owens αλλά αυτός αρνήθηκε και του είπε ότι θα παίξει εναντίον του Big Show.

Στα μέσα του αγώνα ο Big Show εκνευρίστηκε με τον Owens που του έλεγε τι να κάνει και του έκανε chokeslam στο ρινγκ. Ο γίγαντας έφυγε και έχασε με countout, αφήνοντας τον Owens στον Rollins. O "Architect" αποτελείωσε τον Universal Champion με Pedigree.

O Jack Gallagher έκανε το ντεμπούτο του στο RAW και εκμεταλλευόμενος το μοναδικό του στυλ κέρδισε τον Ariya Daivari. Μετά τον αγώνα ο Daivari επιτέθηκε στον νικητή.

O Rusev τσακώθηκε με τη Lana στα παρασκήνια και η Lana πέταξε κάτω τη βέρα της. Ο Rusev αποχώρησε και Enzo Amore είπε στη Lana να του μιλήσει για τα προβλήματά της. Η Lana είπε ότι ο Rusev ίσως πρέπει να δει ότι την εκτιμούν και άλλοι άντρες και του είπε να έρθει στο δωμάτιό της στο ξενοδοχείο που διαμένει.

Ο Kevin Owens κατάφερε στο νήμα να επιβιώσει από τον αγώνα του με τον Sami Zayn. O Zayn τον ζόρισε πολύ αλλά ο Owens πήρε τη νίκη με Pop Up Powerbomb.

H Sasha Banks προκάλεσε την Charlotte σε Iron Man Match στο Roadblock: End Of The Line.

O TJ Perkins βρέθηκε στον δρόμο του Rich Swann και ο Cruiserweight Champion ξεπέρασε το εμπόδιό του.

Η Bayley κέρδισε την Alicia Fox με Bayley to Belly.

Μέσα σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα ο Mark Henry κέρδισε τον Titus O'Neil με το World's Strongest Slam.

O Enzo Amore δεν έβρισκε αυτοκίνητο για να πάρει στο ξενοδοχείο της Lana. Τότε εμφανίστηκε ο Ric Flair και του έδωσε τη λιμουζίνα του.

Ο Chris Jericho διεκδίκησε το US Championship κόντρα στον Roman Reigns. O Kevin Owens παρενέβη υπερ του Jericho, κάτι που εκνεύρισε τον Y2J και τον έδιωξε από το ρινγκ. Ο Reigns εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και πήρε τη νίκη με spear.


Τελικά η Lana έστησε παγίδα στον Enzo Amore. Αφού τον έβαλε να ξεντυθεί στο δωμάτιό της, έφερε τον Rusev, ο οποίος του επιτέθηκε με ότι βρήκε μπροστά του.

Η New Day επιτέθηκε στους Sheamus & Cesaro και Gallows & Anderson ενώ πάλευαν για τη θέση του πρώτου διεκδικητή του RAW Tag Team Championship. Έπειτα, αποφασίστηκε ότι στο επόμενο RAW θα διεκδικήσουν και οι δύο ομάδες τον τίτλο.

Η Charlotte προσποιήθηκε ότι θα ζητήσει συγγνώμη από τον Ric Flair για ότι του είπε τον Μάιο αλλά τελικά τον χαστούκισε. Η Sasha Banks ήρθε για να υπερασπιστεί τον "Nature Boy" και η Charlotte τη διέλυσε και την παρέδωσε στον πατέρα της.

Αποτελέσματα RAW 5/12/2016

- Ο Seth Rollins κέρδισε τον Big Show
- O Jack Gallagher κέρδισε τον Ariya Daivari
- O Kevin Owens κέρδισε τον Sami Zayn
- O Rich Swann κέρδισε τον TJ Perkins
- H Bayley κέρδισε την Alicia Fox
- O Mark Henry κέρδισε τον Titus O'Neil
- O Roman Reigns κέρδισε τον Chris Jericho (παρέμεινε United States Champion)
- Ο αγώνας Cesaro & Sheamus vs Luke Gallows & Karl Anderson έληξε με double DQ

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: RAW 5/12/2016: Αχάριστη κόρη Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top