ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016

Roadblock: End Of The Line 2016: Κάθε δράση έχει και αντίδραση


Για άλλη μια φορά ο Chris Jericho και ο Kevin Owens μας κορόιδεψαν όλους, καθώς ο Jericho χάρισε το Universal Championship στον Owens. Αυτό προκάλεσε την οργή του Roman Reigns και του Seth Rollins. Κέρδισε ξανά το RAW Women's Championship η Charlotte. Τέλειωσε το ιστορικό ρεκόρ της New Day. Διέλυσε τους Cruiserweights ο Neville.

Kick Off

O Rusev χρησιμοποίησε τη Lana για να αποσπάσει την προσοχή του Enzo Amore και του Big Cass και πήρε τη νίκη με countout.

PPV

Ο Sheamus και ο Cesaro χρησιμοποίησαν την εξυπνάδα τους και έδωσαν τέλος στο ιστορικό ρεκόρ της New Day. Ο Sheamus πήγε να κάνει tag στον Cesaro αλλά ο Ελβετός μάζεψε το χέρι του την τελευταία στιγμή. Μπήκε στο ρινγκ, δέχτηκε το Trouble In Paradise από τον Kofi Kingston αλλά ο Sheamus, που εξακολουθούσε να είναι νόμιμος, έκανε pin στον Kingston και κέρδισε τους τίτλους για την ομάδα του. Μετά τον αγώνα η New Day παρέδωσε τους τίτλους στους νέους πρωταθλητές.


Ο Braun Strowman τον έκανε ότι ήθελε αλλά προς το τέλος του δεκαλέπτου ο Sami Zayn βρήκε τη δύναμη να επιτεθεί στον Braun Strowman και πήρε τη νίκη, αφού κατάφερε να αντέξει 10 λεπτά με τον Strowman.


O Kevin Owens άλλη μια φορά προσπάθησε να βοηθήσει τον Chris Jericho αλλά λειτούργησε περισσότερο υπέρ του Seth Rollins και ο 'Architect' κέρδισε τον 'Y2J' με το Pedigree.


Ο Rich Swann κέρδισε τον TJ Perkins και τον Brian Kendrick και παρέμεινε Cruiserweight Champion. Τότε, έπαιξε η μουσική του Neville και ο πρώην NXT Champion μπήκε ορμητικά στο ρινγκ και επιτέθηκε βάναυσα στον Swann και τον Perkins.


Για άλλη μια φορά άλλαξε χέρια ο γυναικείος τίτλος. Το Iron Man Match της Sasha Banks με την Charlotte πήγε σε παράταση, καθώς τα 30 λεπτά έληξαν με το σκορ στο 2-2. Η Charlotte κατάφερε να κερδίσει το τρίτο fall αναγκάζοντας την Sasha να κάνει tap out στο Figure Eight και κατέκτησε για 4η φορά το Women's Championship.


Ο Kevin Owens και ο Roman Reigns πάλεψαν με όλες τις δυνάμεις τους αλλά αυτός που έκρινε το αποτέλεσμα ήταν ο Chris Jericho. Ο Jericho έκανε Codebreaker στον Owens και ο Universal Champion κράτησε τον τίτλο του με DQ. Τελικά, αποδείχτηκε ότι αυτό ήταν σχεδιασμένο και οι δύο φίλοι αγκαλιάστηκαν. Ο Seth Rollins εμφανίστηκε και μαζί με τον Reigns έβγαλαν όλη την οργή τους στον Owens και τον Jericho, περνώντας τους μέσα από τα τραπέζια των σχολιαστών.


Αποτελέσματα Roadblock: End Of The Line 2016

- O Rusev κέρδισε τον Big Cass
- Οι Sheamus & Cesaro κέρδισε τη New Day (νέοι RAW Tag Team Champions)
- O Sami Zayn κέρδισε τον Braun Strowman
- O Seth Rollins κέρδισε τον Chris Jericho
- O Rich Swann κέρδισε τους TJ Perkins και Brian Kendrick (παρέμεινε Cruiserweight Champion)
- H Charlotte κέρδισε την Sasha Banks (νέα RAW Women's Champion)

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Roadblock: End Of The Line 2016: Κάθε δράση έχει και αντίδραση Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top