ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016

ROH Final Battle 2016: Αιματηρή εκδίκηση


Ο Kyle O'Reilly κατέκτησε για πρώτη φορά στην καριέρα του το ROH World Championship μετά από μια αιματηρή μάχη με τον Adam Cole στο ιστορικό Hammerstein's Ballroom. Παρέμειναν ROH World Tag Team Champions οι Young Bucks και μπήκαν στο στόχαστρο του Matt Hardy. Αναπάντεχο heel turn από τον Cody Rhodes.

H Rebellion αποφάσισε να κάνει μια νέα αρχή και στο Final Battle τα κατάφερε με επιτυχία αφού κέρδισε τους Motor City Machine Guns και τον Donovan Dijak με Big Dog Splash του Rhett Titus στον Chris Sabin.

O Silas Young είχε πει πολλά για τον Jushin Thunder Liger και τα επιβεβαίωσε κερδίζοντάς τον, έστω κι αν χρειάστηκε τη βοήθεια του Beer City Bruiser για να τα καταφέρει.

Ο Dalton Castle εκδικήθηκε τον Colt Cabana για την προδοσία της φιλίας του κερδίζοντάς τον καθαρά.

Ο Cody Rhodes παρουσίασε μια διαφορετική εικόνα από αυτήν που περιμέναμε. Όταν ο Jay Lethal έπεσε κατά λάθος στον διαιτητή, ο Cody τον χτύπησε στα γεννητικά όργανα και κέρδισε. Έπειτα επιτέθηκε στον Lethal και αποχώρησε από το ρινγκ πριν τον προλάβουν οι Addiction, οι οποίοι βρίσκονταν στον σχολιασμό. Αποχωρώντας ο Cody έσπρωξε και τον σχολιαστή Steve Corino.

Το Kingdom χρησιμοποίησε πολλούς τρόπους για να ξεγελάσει τον διαιτητή και κέρδισε τους Kushida, Jay White και Lio Rush. Έτσι, οι Matt Taven, TK O'Ryan και Vinny Marseglia έγραψαν ιστορία αφού έγιναν οι πρώτοι ROH Six Man Tag Team Champions στην ιστορία του promotion.

O Marty Scurll έκανε την πρώτη του υπεράσπιση του ROH World Television Championship κόντρα στους Dragon Lee και Will Ospreay. Πήρε τη νίκη κλειδώνοντας το Chicken Wing στον Dragon Lee.

Οι Young Bucks και οι Briscoes έδωσαν τα πάντα στο ρινγκ για το ROH World Tag Team Championship. Με ένα μπαράζ από συνεχόμενα superkicks οι Young Bucks πήραν τη νίκη. Το αποκορύφωμα ήταν μετά το τέλος όταν έσβησαν τα φώτα και εμφανίστηκε από την οθόνη ο Matt Hardy, ο οποίος ανακοίνωσε ότι οι Hardys θα έρθουν στο Ring Of Honor για να αποδείξουν ότι είναι η καλύτερη tag team στον γαλαξία, προκαλώντας πανικό στον χώρο.

Ο Adam Cole άνοιξε το κεφάλι του Kyle O'Reilly με τη ζώνη του. Αργότερα, ο O'Reilly ανταπέδωσε. Οι δύο εχθροί χρησιμοποίησαν αρκετά όπλα, συμπεριλαμβανομένων καρφιών, και γέμισαν με αρκετό αίμα. Τελικά, ο Kyle O'Reilly κατάφερε να εκδικηθεί τον Adam Cole για ότι του έχει κάνει στο παρελθόν και έγινε για πρώτη φορά ROH World Champion.

Αποτελέσματα ROH Final Battle 2016

- H Rebellion κέρδισε τους Motor City Machine Guns & Donovan Dijak
- O Silas Young κέρδισε τον Jushin Thunder Liger
- Ο Dalton Castle κέρδισε τον Colt Cabana
- O Cody Rhodes κέρδισε τον Jay Lethal
- Το Kingdom κέρδισε τους Kushida, Jay White & Lio Rush (νέοι ROH Six Man Tag Team Champions)
- Ο Marty Scurll κέρδισε τους Will Ospreay και Dragon Lee (παρέμεινε ROH World Television Champion)
- Οι Young Bucks κέρδισαν τους Briscoes (παρέμειναν ROH World Tag Team Champions)
- O Kyle O'Reilly κέρδισε τον Adam Cole (νέος ROH World Champion)

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: ROH Final Battle 2016: Αιματηρή εκδίκηση Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top