ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2016

Ποια ήταν τα αρχικά πλάνα για το Royal Rumble;


Στο τελευταίο Smackdown Live μάθαμε ότι ο AJ Styles θα υπερασπιστεί τον τίτλο του εναντίον του John Cena στο Royal Rumble.


Δεν χωράει αμφιβολία για το γεγονός ότι θα παρακολουθήσουμε μία ακόμη επική αναμέτρηση ανάμεσα στους δύο βετεράνους, ωστόσο φαίνεται ότι οι ιθύνοντες του WWE είχαν ακόμη μεγαλύτερα σχέδια για το PPV.

Σύμφωνα με το PWInsider, οι άνθρωποι του promotion είχαν προγραμματίσει αγώνα μεταξύ του νυν WWE World Champion εναντίον του Undertaker. Τελικά, οι υπεύθυνοι της εταιρίας άλλαξαν γνώμη πιθανότατα λόγω της κακής κατάστασης του "Deadman" και αποφάσισαν να δώσουν στο WWE Universe ένα ακόμη ματς ανάμεσα σε AJ Styles και John Cena.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Ποια ήταν τα αρχικά πλάνα για το Royal Rumble; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top