ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016

Sasha Banks: «Δεν μου αρέσει όταν αποκαλούν ψεύτικο το WWE»


Στο Sports Illustrated έδωσε συνέντευξη η νέα πρωταθλήτρια Sasha Banks, η οποία μίλησε για διάφορα θέματα όπως το main event στο Hell in a Cell, η μεγάλη νίκη της στο τελευταίο Monday Night RAW, αλλά και η επιρροή του Eddie Guerrero στην καριέρα της".


Εδώ απόσπασμα της συνέντευξης της:

"Νομίζω ότι το μεγαλύτερο λάθος πολλών είναι ότι θεωρούν ψεύτικο το WWE. Ωστόσο, δεν είναι ψευτικό και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχω μελανιές κάθε φορά που γυρίζω σπίτι μου και συνεχίζω και το κάνω γιατί είναι κάτι που αγαπώ πολύ. Αν όλοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι είναι ψεύτικο, δεχόντουσαν τα χτυπήματα που δεχόμαστε κάθε βδομάδα και ταξίδευαν όσο εμείς, θα καταλάβαιναν πόσο αληθινό είναι".

Για τον Eddie Guerrero:

"Αν δεν υπήρχε ο Eddie Guerrero, δεν θα υπήρχε η Sasha Banks. Ήταν το είδωλο μου. Ακόμη και σήμερα όταν κάνω κάτι στο ρινγκ, αναρωτιέμαι αν κάποια μου κίνηση θα την χρησιμοποιούσε και εκείνος. Αν μπορούσα να τον συναντήσω, θα του έλεγα ευχαριστώ διότι άλλαξε τη ζωή μου και δεν θα ήμουν ο ίδιος άνθρωπος που είμαι σήμερα αν δεν υπήρχε εκείνος".

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Sasha Banks: «Δεν μου αρέσει όταν αποκαλούν ψεύτικο το WWE» Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top