ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016

Τι απέγινε η κόντρα Seth Rollins-Triple H;


Δεν υπάρχει θέση προς το παρόν στα τωρινά σχέδια του WWE, μία κόντρα μεταξύ Rollins και Triple H λόγω της επιστροφής του Goldberg και Undertaker.


Όλα ξεκίνησαν στις 29 Αυγούστου, όταν στο triple threat μεταξύ Reigns,Owens και Rollins για το Universal Championship, ο Hunter αποφάσισε να εμφανιστεί από το πουθενά. Όλοι όσοι ήταν παρών περίμεναν να δουν μία εύκολη νίκη του Architect με την βοήθεια του Triple H, με τον δεύτερο όμως να προδίδει τον πρώτο και να παραδίδει τον τίτλο  στον τωρινό πρωταθλητή του Raw, Kevin Owens.

Φήμες που κυκλοφόρησαν το τελευταίο διάστημα έκαναν λόγο για τους ιθύνοντες του WWE, να σκέφτονται έντονα επαναφορά της συγκεκριμένης κόντρας στο Royal Rumble που θα διεξαχθεί στο Alamodome του San Antonio,Texas.

Η κατάσταση όμως έχει αλλάξει δραστικά το τελευταίο διάστημα με τις ανακοινώσεις των Goldberg και Lesnar ότι θα βρίσκονται στο Rumble, όπως και έναν πιθανό αγώνα μεταξύ Aj Styles και Undertaker για το WWE World Championship. Πέρα από αυτό οι έξτρα εμφανίσεις που θα πραγματοποιήσει ο Goldberg, έδωσαν την αφορμή στον Vince McMahon και τους συνεργάτες του, να επαναφέρουν το αρχικό τους πλάνο, που ήταν η κόντρα μεταξύ Rollins και Triple H να πραγματοποιηθεί στην Wrestlemania 33.

Item Reviewed: Τι απέγινε η κόντρα Seth Rollins-Triple H; Description: Rating: 5 Reviewed By: Χρήστος Γκερμένης
Scroll to Top