ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016

Χωρίς Slammy Awards το 2016


Το WWE κάθε χρόνο διοργάνωνε τα Slammy Awards σε ένα από τα τελευταία RAW της χρονιάς. Φέτος, όμως, φαίνεται ότι δεν θα δούμε τα βραβεία.

Με μόλις 2 RAW να απομένουν μέχρι το τέλος του 2016, το WWE δεν έχει κάνει καμία ανακοίνωση περί Slammy Awards, κάτι που σημαίνει πως εκτός απροόπτου δεν θα δούμε τα βραβεία φέτος.

Αυτό δεν σημαίνει ότι καταργείται ο θεσμός. Πριν από μήνες το WWE συζητούσε την μετακίνηση των βραβείων στην εβδομάδα της Wrestlemania. Δεν έχει υπάρξει ανακοίνωση από το promotion αλλά τα στοιχεία δείχνουν ότι θα δούμε τα Slammy Awards λίγες μέρες πριν ή μετά την Wrestlemania.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Χωρίς Slammy Awards το 2016 Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top