ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016

SmackDown Live 13/12/2016: Νέα ευκαιρία για το WWE Championship ο Ziggler!


Νούμερο 1 διεκδικητής του τίτλου ξανά ο Dolph Ziggler για το τελευταίο SmackDown Live του χρόνου στις 27 Δεκεμβρίου. Κράτησε τη ζώνη η Alexa Bliss. Νούμερο ένα διεκδικητές επίσης οι Hype Bros για τις ζώνες Tag Team. Χάος στο Miz TV. Επιστρέφει ο Cena επίσης στις 27 Δεκεμβρίου.


Το επεισόδιο ξεκινάει backstage με τον Ellsworth να είναι άρρωστος και να βήχει συνέχεια μπροστά στους Shane McMahon και Daniel Bryan. Ο Bryan τον ενημερώνει πως αναβάλλεται το προγραμματισμένο WWE Championship ματς με τον Styles μέχρι να γίνει καλά. Εν τω μεταξύ πρέπει να βρουν νέο number one contender.

Το σόου ξεκινάει στο ρινγκ με το Miz TV και καλεσμένο τον AJ Styles. Αφού αναφέρουν την κατάσταση του Ellsworth ο Miz αναφέρει πως και οι δύο έχουν φέρει αξία στους τίτλους τους. Ωστόσο το πάει ένα βήμα παραπέρα λέγοντας πως έχει ξεπεράσει τον Styles και είναι ανώτερος του. Αυτό οδηγεί τον AJ να μπει στη μούρη του Miz, αλλά πριν γίνει τίποτα βγαίνει ο Dean Ambrose. Πριν προλάβει να μιλήσει αμέσως εμφανίζεται ο Dolph Ziggler. Τους αποκαλεί πρωταθλητές στα χαρτιά μόνο και κάπου εκεί ξέσπασε πανικός και εμφανίστηκε και ο Luke Harper, ο οποίος ξάπλωσε τον Ambrose και έδειξε τον Styles με το δάχτυλο του.


Στα παρασκήνια ο Bryan ενημερώνει τον AJ ότι στο Main event θα γίνει ένα Fatal 4 Way elimination με τους Miz, Ambrose, Ziggler και Harper και ο νικητής θα παλέψει μαζί του για τον τίτλο στις 27 Δεκεμβρίου. Αν κάποιος ανακατευθεί τότε θα αποκλειστεί αυτός που βοήθησαν.

Η Carmella νίκησε την Natalya μετά από σύγχυση που προκλήθηκε από την παρουσία της Nikki Bella που ήταν σχολιαστής.Σε ένα ωραίο Battle Royal για το number 1 contendership για τα Tag Team Titles, ο Slater απέκλεισε καταλάθος τον Rhyno. Πολλά finishers και ο Zack Ryder τελικά κατάφερε να αποκλείσει τον Viktor και οι Hype Bros είναι νικητές.


Η Alexa Bliss ήταν προγραμματισμένη να παλέψει με την Deonna Purrazzo (έχει κάνει εμφανίσεις στο NXT) αλλά αφού την αποκάλεσε Jane Ellsworth την έδειρε και την πέταξε έξω από το ρινγκ. Η Becky Lynch στη συνέχεια ζήτησε το rematch της για τον τίτλο, η Alexa είπε όχι σήμερα, ωστόσο ο Shane είχε διαφορετική άποψη και το ματς ξεκίνησε.
Η Bliss έπαιξε βρώμικα, και έχασε με count out καθώς δεν μπήκε ξανά στο ρινγκ και κρατούσε το γόνατό της. Έτσι κράτησε τον τίτλο, αλλά έφαγε ξύλο από την Becky που θύμωσε.


Συνέχεια είχε το main event. Σε ένα μεγάλο ωραίο ματς με ανατροπές, πρώτος αποκλείστηκε ο Miz με small package από τον Ambrose. Δεύτερος ο Luke Harper που χρειάστηκε δύο finisher στη σειρά από Ambrose και Ziggler για να αποκλειστεί. Τελικά ξανά εμφανίστηκε ο Miz, εμπόδισε τον Ambrose και τον απέκλεισε ο Ziggler μετά από superkick. Έτσι στις 27 Δεκεμβρίου θα είναι AJ Styles vs Dolph Ziggler για το WWE Championship.


Αποτελέσματα SmackDown Live 13/12/2016:

-Η Carmella νίκησε την Natalya
-Οι Hype Bros νίκησαν το Battle Royal και είναι νο. 1 διεκδικητές
-Η Becky Lynch νίκησε την Alexa Bliss με count out (Η Alexa κράτησε τη ζώνη)
-Ο Dolph Ziggler νίκησε τους Dean Ambrose, Miz, Luke Harper και είναι νο. 1 διεκδικητής για το WWE Championship

Item Reviewed: SmackDown Live 13/12/2016: Νέα ευκαιρία για το WWE Championship ο Ziggler! Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Τομπαζίδης
Scroll to Top