ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2016

SmackDown Live 27/12/2016: Ο Cena είναι εδώ για τον τίτλο!
Επέστρεψε ο Cena με άγριες διαθέσεις και το βλέμμα του στραμμένο στον τίτλο μόνο. Έκπληξη από τους American Alpha που κατέκτησαν τις Tag Team ζώνες. Κράτησε τη ζώνη η Alexa Bliss με βοήθεια από την Luchadora που δεν ξέρουμε ποια είναι. Κράτησε τη ζώνη ο Styles σε ένα υπέροχο ματς.


Το σόου ξεκίνησε αμέσως με τον Cena ο οποίος επέστρεψε και πήρε άλλη μία.. θερμή υποδοχή από τους οπαδούς στο Σικάγο. Αφού έπαιξε με το κοινό λίγο στην αρχή και προώθησε τα ματς της βραδιάς, αναρωτήθηκε τι κάνει ο ίδιος σήμερα εδώ. Αυτό προκάλεσε την αντίδραση ενός θεατή που φώναξε ρυθμικά το όνομα.. Undertaker! Σιγά σιγά το πιάσανε όλοι και όλο το στάδιο το φώναξε δυνατά. Ο Cena χαμογέλασε και το απέφυγε έξυπνα λέγοντας ότι πολοί σχεδιάζουν το μέλλον του για αυτόν. Είπε πως δεν υπάρχει new era, είναι το my time is now era. Αποκάλυψε ότι προκαλεί τον νικητή του triple threat σε αγώνα τίτλου στο Royal Rumble. Είπε πως μπορεί απλά να το κάνει αυτό επειδή είναι... ο Cena.Σειρά είχε το 4 corners ματς. Ωραίος αγώνας με eliminations και πρώτο αυτών των Slater & Rhyno μετά από γκάφα του Slater καθώς σκόνταψε στο top turnbuckle. Τέλος έμειναν οι Wyatt & Orton με τους American Alpha. Ρήγματα φαίνεται πως υπάρχουν στις σχέσεις Luke Harper & Orton, με τον τελευταίο να του αποσπάται η προσοχή και να χάνει από τον Gable. Έτσι είχαμε νέους πρωταθλητές και στο ρινγκ μάλωναν ο Orton με τον Harper και τους χώρισε ο Bray. Ξένο σώμα ο Harper στη Wyatt family;


Σε έναν έντονο γυναικείο αγώνα για το Women's Championship, το χέρι της Alexa Bliss φάνηκε σαν σπασμένο σε άσχημη κατάσταση, όπως όταν βλέπουμε τραυματισμούς σε αγώνες ποδοσφαίρου. Μετά από παρέμβαση μια μασκοφόρας όπως η Luchadora, επωφελήθηκε η Alexa Bliss η οποία δεν έκανε κανονικά το finisher της αλλά νίκησε με ένα απλό DDT, μάλλον λόγω τραυματισμού.


Η Renee Young πήρε συνέντευξη backstage από τον Miz αλλά αιφνιδιάστηκε από τον Dean Ambrose, ο οποίος κατάφερε να του δώσει μερικές μπουνιές, πριν τον σώσουν οι σεκιουριταδες του.


Στο Main Event μεταξύ τον Baron Corbin, Dolph Ziggler και AJ Styles για το WWE Championship πραγματοποιήθηκε ένας απ' τους καλύτερους αγώνες στο SmackDown. Highlight του ματς αδιαμφισβήτητα το ταυτόχρονο End of Days με Zig Zag. Υπέροχο ματς με νικητή τον Styles ύστερα από phenomenal forearm στον Corbin αλλά πιν στον Ziggler που έφαγε αμέσως πριν End of Days.


Στο τέλος του ματς βγήκε ο Cena έσφιξε χέρια με τον Styles, καθώς θα αναμετρηθούν στο Royal Rumble για το WWE Championship.

Αποτελέσματα SmackDown Live 27/12/2016 Wild Card Finals:

-Η American Alpha κατέκτησε τα SmackDown Tag Team Titles στο four corners elimination match.
-Η Alexa Bliss κράτησε τη ζώνη εναντίον της Becky Lynch
-Ο AJ Styles νίκησε τους Dolph Ziggler και Baron Corbin και κράτησε το WWE Championship.

Item Reviewed: SmackDown Live 27/12/2016: Ο Cena είναι εδώ για τον τίτλο! Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Τομπαζίδης
Scroll to Top