ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016

SmackDown Live 6/12/2016: Συνεχίζει να κοστίζει τίτλους στον Ambrose ο Ellsworth


Τραυματίας για τουλάχιστον μια εβδομάδα όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο AJ Styles. Ο Ellsworth ακόμα κοστίζει ευκαιρίες στον Ambrose. Κράτησαν τις ζώνες οι Bray Wyatt και Randy Orton. Ακόμα μία νίκη ο Baron Corbin επί του Kalisto. Χάλασε το πάρτι της Alexa Bliss η Becky.


Στην αρχή του επεισοδίου ο Styles βγήκε με νάρθηκα στο πόδι και ανακοίνωσε ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί με τον Ellsworth για το WWE World Championship. Τον διέκοψε ο Ellsworth λέγοντας ότι τον αποφεύγει και ίσως τον βοηθάει ο general manager Daniel Bryan. Αμέσως βγήκε ο Dean Ambrose και έκανε Dirty Deeds στον Ellsworth και έφυγε χωρίς να σταματήσει καθόλου η μουσική του!Σειρά είχε ο αγώνας για τα SmackDown Tag Team Titles με τους Bray & Orton να επιδεικνύουν ωραία συνεργασία και να ξανα νικάνε και έτσι κράτησαν τη ζώνη μετά από RKO.


Η σαπουνόπερα συνεχίστηκε με την Carmella να κατηγορεί την Natalya για την επίθεση στη Nikki Bella με αποτέλεσμα να της επιτεθεί η Natalya πριν ξεκινήσει το μεταξύ τους ματς. Η μάχη τους οδήγησε backstage με την Natalya να βρίσκει την Nikki και να της λέει ότι όλα είναι ψέμματα αλλά, χωρίς όμως να την πιστεύει.


Σε έναν αδιάφορο αγώνα οι Hype Bros νίκησαν τους  Ascension με το Hype Ryder για την εύκολη νίκη.Μετά διεξήχθη το Miz TV με καλεσμένο τον Dean Ambrose. Αφού παινεύθηκε για τη νίκη του στο TLC έφερε στο ρινγκ τον Ambrose. Αναρωτήθηκε πόσο θυμωμένος είναι ο Lunatic Fringe μετά από αυτό που έκανε στον Ellsworth. Ο Dean απάντησε ότι δεν είναι θυμωμένος και ποτέ δεν τον έχουμε δει έτσι. Ωστόσο σοκαρίστηκε από της πράξεις του. Αντάλλαξαν λόγια και ο Miz πρόσφερε βραβείο ''συμμετοχής'' στον Ambrose, ο οποίος απείλησε να το χώσει στο λαιμό του Miz. Όλα αυτά οδήγησαν τον general manager Daniel Bryan να βγει και να προσφέρει ένα Intercontinental title shot στον Ambrose για το Main Event.


Στο rematch του TLC, ο Corbin νίκησε τον Kalisto ξανά με το End of Days σε ένα γρηγορότερο ματς από το προηγούμενο τους.


Σε ένα ακόμα αδιάφορο ματς ο Chad Gable νίκησε τον Tyler Breeze αφού αναμείχθηκαν και οι Tag Team partners τους.


Η μεγάλη γιορτή της Alexa Bliss τελείωσε γρήγορα όταν αναμείχθηκε η Becky Lynch και ζήτησε αμέσως το rematch που δικαιούται. Ωστόσο η Alexa δεν μπήκε στο ρινγκ ξανά και προτίμησε να φύγει.Το main event της βραδιάς έληξε μετά από ακόμα μία παρέμβαση του Ellsworth σε αγώνα του Dean Ambrose που του κόστισε το Intercontinental Championship. Την κατάσταση εκμεταλλεύθηκε ο Miz που νίκησε με Skull Crushing Finale τον Ambrose. Μένει να δούμε τι εκδίκηση θα πάρει ο Lunatic.


Αποτελέσματα SmackDown Live 6/12/2016:

-Ο Bray Wyatt & Randy Orton νίκησαν τους Slater & Rhyno και κράτησαν τις ζώνες Tag Team.
-Οι Hype Bros νίκησαν τους Ascension.
-Ο Baron Corbin νίκησε τον Kalisto.
-Ο Chad Gable νίκησε τον Tyler Breeze
-O Miz νίκησε τον Ambrose και κράτησε τη ζώνη Intercontinental.

Item Reviewed: SmackDown Live 6/12/2016: Συνεχίζει να κοστίζει τίτλους στον Ambrose ο Ellsworth Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Τομπαζίδης
Scroll to Top