ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016

TLC 2016: Με την ευγενική χορηγία του James Ellsworth


O James Ellsworth έκανε την ανατροπή και πρόδωσε τον Dean Ambrose, βοηθώντας τον AJ Styles να παραμείνει WWE World Champion. Νέοι πρωταθλητές η Wyatt Family και η Alexa Bliss. Κέρδισε και αφιέρωσε τη νίκη του στον Daniel Bryan ο Miz.

Kick Off

Οι American Alpha, Hype Bros και Apollo Crews κέρδισαν τους Vaudevillains, Ascension και Curt Hawkins με Grand Amplitude της American Alpha στον Simon Gotch.

PPV

Ο Randy Orton θυσιάστηκε για τον Bray Wyatt και στη συνέχεια ο Luke Harper θυσιάστηκε για τον Randy Orton. Αυτό έδωσε την ευκαιρία στον Orton να κάνει RKO στον Rhyno και να κερδίσει το Smackdown Tag Team Championship για την Wyatt Family. Ο Bray και ο Orton τοποθέτησαν τους τίτλους τους στους ώμους του Luke Harper.


H Nikki Bella χρησιμοποίησε έναν πυροσβεστήρα ενάντια στην Carmella και εκτέλεσε το Rack Attack 2.0 για τη νίκη. Η Carmella πήρε μετά το μικρόφωνο και είπε στην Nikki ότι δεν της επιτέθηκε αυτή στο Survivor Series αλλά η Natalya.


Το τελευταίο κεφάλαιο στην κόντρα του Miz με τον Dolph Ziggler γράφτηκε με τον Miz νικητή. Ο Intercontinental Champion δεν χρειάστηκε αυτή τη φορά την Maryse αλλά κατάφερε στο νήμα να ρίξει από την σκάλα τον Ziggler και να κατεβάσει τον τίτλο. Έπειτα, αφιέρωσε τη νίκη του στον Daniel Bryan.


Ο Baron Corbin και ο Kalisto χρησιμοποίησαν τη μια καρέκλα μετά την άλλη. Ο Kalisto άντεξε αρκετά αλλά ο Corbin ήταν αυτός που κέρδισε με End Of Day πάνω σε καρέκλες.


H Alexa Bliss ανέβηκε στην κορυφή της Women's Division του Smackdown περνώντας την Becky Lynch μέσα από τραπέζι εκτός ρινγκ με Powerbomb.


Οι φήμες βγήκαν αληθινές. Ο James Ellsworth πρόδωσε τον Dean Ambrose και χάρισε τη νίκη στον AJ Styles. O Ambrose είχε ανέβει στη σκάλα και ήταν έτοιμος να κατεβάσει τη ζώνη. Τότε ο Ellsworth έσπρωξε τη σκάλα και έριξε τον Ambrose σε δύο τραπέζια έξω από το ρινγκ. Ο AJ Styles εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και κατέβασε το WWE World Championship.


Αποτελέσματα TLC 2016

- Η Wyatt Family κέρδισε τους Heath Slater & Rhyno (νέοι Smackdown Tag Team Champions)
- H Nikki Bella κέρδισε την Carmella
- O Miz κέρδισε τον Dolph Ziggler (παρέμεινε Intercontinental Champion)
- O Baron Corbin κέρδισε τον Kalisto
- H Alexa Bliss κέρδισε την Becky Lynch (νέα Smackdown Women's Champion)
- O AJ Styles κέρδισε τον Dean Ambrose (παρέμεινε WWE World Champion)

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: TLC 2016: Με την ευγενική χορηγία του James Ellsworth Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top