ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016

Αποτελέσματα Tribute To The Troops 2016


Το WWE διοργάνωσε για άλλη μία χρονιά το show αφιερωμένο στους στρατιώτες και ο Roman Reigns με τον Big Cass ήταν οι πρωταγωνιστές.

O Roman Reigns ευχαρίστησε τους στρατιώτες για τις θυσίες τους. Ο Kevin Owens και ο Rusev τον διέκοψαν και του επιτέθηκαν. Ο Big Cass έσωσε τον Reigns και ο Mick Foley ανακοίνωσε πως στο main event ο Reigns και ο Cass θα αντιμετωπίσουν τον Rusev και τον Owens.

Οι Sheamus & Cesaro κέρδισαν τους Golden Truth, Gallows & Anderson και Shining Stars με Brogue Kick του Sheamus στον Primo και θα αντιμετωπίσουν τη New Day για το RAW Tag Team Championship στο Roadblock: End Of The Line.

O Apollo Crews κέρδισε τον Miz με roll up. Μετά τον αγώνα ο Miz υπενθύμισε στον Crews ότι ο αγώνας δεν ήταν για το Intercontinental Championship.

H Wyatt Family κέρδισε τον Dolph Ziggler και τους American Alpha με RKO του Randy Orton στον Chad Gable.

H Dana Brooke είχε την Charlotte στο πλευρό της αλλά ηττήθηκε από την Bayley.

Οι Rich Swann, TJ Perkins και Jack Gallagher κέρδισαν τους Brian Kendrick, Tony Nese και Drew Gulak με Roundoude Kick του Swann στον Gulak.

Η συμμαχία του Roman Reigns με τον Big Cass αποδείχτηκε επιτυχημένη, αφού κέρδισαν τους Kevin Owens και Rusev με spear του Reigns στον Rusev.

Αποτελέσματα Tribute To The Troops 2016

- Οι Sheamus & Cesaro κέρδισαν τους Golden Truth, Shining Stars και Gallows & Anderson
- O Apollo Crews κέρδισε τον Miz
- Η Wyatt Family κέρδισε τους American Alpha & Dolph Ziggler
- Η Bayley κέρδισε την Dana Brooke
- Οι Rich Swann, TJ Perkins & Jack Gallagher κέρδισαν τους Brian Kendrick, Tony Nese & Drew Gulak
- Οι Roman Reigns & Big Cass κέρδισαν τους Kevin Owens & Rusev

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Αποτελέσματα Tribute To The Troops 2016 Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top