ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016

UFC 206: Πήρε την ζώνη και ζητάει Aldo ο Holloway


Νέος Interim Featherweight Champion αναδείχθηκε ο Max Holloway και ψάχνει τον Jose Aldo. Φονικό τελείωμα από τον Donald Cerrone. Ματσάρα από Cub Swanson και Doo Ho Choi. Θετικό ντεμπούτο στους Middleweights για τον Kelvin Gastelum.

Στον τρίτο γύρο, πιο συγκεκριμένα στο 4:50, τέλειωσε η μάχη του Max Holloway με τον Anthony Pettis. Ο Holloway κέρδισε με TKO και κατέκτησε το Interim Featherweight Championship. Ο Pettis ανακοίνωσε ότι θα επιστρέψει στη Lightweight Division μετά το πρόβλημα που είχε με το κόψιμο βάρους.

O αγώνας του Donald Cerrone με τον Matt Brown ήταν πολύ κοντά ώσπου στο 0:34 του τρίτου γύρου ο Cerrone πέτυχε το knockout με μια εντυπωσιακή κλωτσιά στο κεφάλι, η οποία ξάπλωσε τον Brown και ήταν αρκετή για να σταματήσει τον αγώνα ο διαιτητής. Ο Cerrone συνεχίζει την τρομερή του πορεία από τότε που ανέβηκε στην Welterweight Division.

Έναν από τους καλύτερους αγώνες της χρονιάς έδωσαν ο Cub Swanson και ο Doo Ho Choi. Οι δύο Featherweights ενεπλάκησαν σε μια άνευ προηγουμένου ανταλλαγή χτυπημάτων που προκάλεσε την αποθέωση του κοινού. Νικητής με ομόφωνη απόφαση αναδείχθηκε ο Swanson.

Το ντεμπούτο του Kelvin Gastelum στη Middleweight Division ήταν θετικό. Ο Gastelum ήταν καλύτερος από τον Tim Kennedy και στον τρίτο γύρο κατάφερε να πετύχει το TKO.

Η main card άνοιξε με τη μάχη του Emil Meek με τον Jordan Mein. Ο Νορβηγός επιβεβαίωσε τον θόρυβο που υπάρχει γύρω από το όνομά του όντας καλύτερος από τον Mein στον δεύτερο και τρίτο γύρο, με αποτέλεσμα οι κριτές να του δώσουν ομόφωνα τη νίκη.

Αποτελέσματα UFC 206

Main Card

- O Max Holloway κέρδισε τον Anthony Pettis με ΤΚΟ στο 4:50 του τρίτου γύρου (νέος Interim Featherweight Champion)
- O Donald Cerrone κέρδισε τον Matt Brown με ΚΟ στο 0:34 του τρίτου γύρου
- Ο Cub Swanson κέρδισε τον Doo Ho Choi με ομόφωνη απόφαση
- Ο Kelvin Gastelum κέρδισε τον Tim Kennedy με ΤΚΟ στο 2:45 του τρίτου γύρου
- Ο Emil Meek κέρδισε τον Jordan Mein με ομόφωνη απόφαση

Preliminary Card

- O Misha Cirkunov κέρδισε τον Nikita Krylov με υποταγή στο 4:38 του πρώτου γύρου
- O Olivier Mercier κέρδισε τον Drew Dober με υποταγή στο 2:57 του δεύτερου γύρου
- Η Viviane Pereira κέρδισε την Valerie Latourneau με ομόφωνη απόφαση
- Ο Matthew Lopez κέρδισε τον Mitch Cagnon με ομόφωνη απόφαση
- O Lando Vannata κέρδισε τον John Makdessi με ΚΟ στο 1:40 του πρώτου γύρου
- O Rustam Khabilov κέρδισε τον Jason Saggo με ομόφωνη απόφαση
- O Dustin Ortiz κέρδισε τον Zach Makovski με πλειοψηφική απόφαση

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: UFC 206: Πήρε την ζώνη και ζητάει Aldo ο Holloway Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top