ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2016

Εκτός UFC 207 ο Cain Velasquez


Μόλις 5 ημέρες πριν τη διεξαγωγή του UFC 207 αποφασίστηκε η απαγόρευση της συμμετοχής του Cain Velasquez στο PPV λόγω τραυματισμού.


Ο ίδιος πριν από μερικές μέρες αποκάλυψε σε συνέντευξη στο ESPN πως αισθάνεται τρομερούς πόντους στην πλάτη και ότι θα κάνει εγχείριση. Η αθλητική επιτροπή της Nevada έλαβε υπόψιν τις δηλώσεις και το ιατρικό ιστορικό του Velasquez και του απαγόρευσε να αγωνιστεί.

Ο Velasquez επρόκειτο να αντιμετωπίσει τον Fabricio Werdum σε ρεβάνς για την απώλεια του Heavyweight Title στο UFC 188. Αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο έτος που ο Velasquez έδωσε πάνω από δύο αγώνες ήταν το 2009.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Εκτός UFC 207 ο Cain Velasquez Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top