ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2016

Αλλάζει ημερομηνία και τοποθεσία το UFC 208


Αν και το UFC 208 προοριζόταν να διεξαχθεί στο Anaheim της California, το μεγάλο MMA Promotion αποφάσισε να το μεταφέρει στο Brooklyn της Νέας Υόρκης.

Το UFC 208 επρόκειτο να διεξαχθεί στις 21 Ιανουαρίου στο Anaheim της California χωρίς να έχει ανακοινωθεί κάποιος σημαντικός αγώνας μέχρι στιγμής. Αυτό το γεγονός ώθησε το UFC να μεταφέρει το πρώτο PPV του 2017 τον Φεβρουάριο.

Έτσι λοιπόν το UFC 208 θα διεξαχθεί στο Barclays Center του Brooklyn στις 11 Φεβρουαρίου. Τα αρχικά πλάνα προέβλεπαν τη διεξαγωγή του UFC 209 στη συγκεκριμένη ημερομηνία στο Brooklyn.

Αυτό θα είναι το δεύτερο PPV του UFC που θα λάβει χώρα στην πολιτεία της Νέας Υόρκης μετά το υπερεπιτυχημένο UFC 205.


Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Αλλάζει ημερομηνία και τοποθεσία το UFC 208 Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top