ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016

UFC TUF 24 Finale: Η δυσκολότερη υπεράσπιση του Johnson


O Tim Elliott ζόρισε όσο κανένας άλλος τον Demetrious Johnson όμως ο Flyweight Champion ήταν και πάλι καλύτερο και πέτυχε την 9η υπεράσπιση του τίτλου του. Κέρδισε τον Henry Cejudo ο Joseph Benavidez. Άτυχος ο Jake Ellenberger.


O Tim Elliott μπήκε καλύτερα στον αγώνα με τον Demetrious Johnson. O πρωταθλητής αντέστρεψε την κατάσταση και ήταν καλύτερος στους υπόλοιπους γύρους αλλά δεν προκάλεσε σοβαρή ζημιά στον Elliott. Οι κριτές έκριναν τον αγώνα ομόφωνα υπέρ του Johnson.

Οι προπονητές της 24ης σεζόν του Ultimate Fighter Joseph Benavidez και Henry Cejudo έλυσαν τις διαφορές τους με τον Benavidez να παίρνει τη νίκη με πλειοψηφική απόφαση.

Ο Jake Ellenberger στάθηκε άτυχος στη μάχη του με τον Jorge Masvidal. Το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού του μπλέχτηκε στο κλουβί και τραυματίστηκε, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να σταματήσει τον αγώνα και να δώσει τη νίκη στον Masvidal.

Η main card περιείχε άλλους τρεις αγώνες. Ο Jared Cannonier κέρδισε τον Ion Cutelaba με ομόφωνη απόφαση. Η Sara McMann κέρδισε την Alexis Davis με υποταγή στο 2:52 του δεύτερου γύρου. Ο Brandon Moreno κέρδισε τον Ryan Benoit με πλειοψηφική απόφαση.

Αποτελέσματα TUF 24 Finale

Main Card

- O Demetrious Johnson κέρδισε τον Tim Elliott με ομόφωνη απόφαση (παρέμεινε Flyweight Champion)
- O Joseph Benavidez κέρδισε τον Henry Cejudo με πλειοψηφική απόφαση
- Ο Jorge Masvidal κέρδισε τον Jake Ellenberger με TKO στο 4:05 του πρώτου γύρου
- Ο Jared Cannonier κέρδισε τον Ion Cutelaba με ομόφωνη απόφαση
- Η Sara McMann κέρδισε την Alexis Davis με υποταγή στο 2:52 του δεύτερου γύρου
- Ο Brandon Moreno κέρδισε τον Ryan Benoit με πλειοψηφική απόφαση

Preliminary Card

- O Ryan Hall κέρδισε τον Gray Maynard με ομόφωνη απόφαση
- O Rob Font κέρδισε τον Matt Schnell με ΤΚΟ στο 3:47 του πρώτου γύρου
- O Dong Hyun Kim κέρδισε τον Brendan O'Reilly με ομόφωνη απόφαση
- H Jaimie Moyle κέρδισε την Kailin Curran με ομόφωνη απόφαση
- O Anthony Smith κέρδισε τον Elvis Mutapcic με ΤΚΟ στο 3:27 του δεύτερου γύρου
- Ο Devin Clark κέρδισε τον Josh Stansbury με ομόφωνη απόφαση

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: UFC TUF 24 Finale: Η δυσκολότερη υπεράσπιση του Johnson Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top