ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016

Ποιός έπεισε τον Vince McMahon για main event με γυναίκες στο Hell in a Cell;


O Vince McMahon δεν ήταν απόλυτα πεπεισμένος για ένα γυναικείο main event και χρειάστηκε αρκετές απόψεις, ωστόσο ένας παράγοντας φαίνεται να ήταν ο πιο θερμός υποστηρικτής αυτής της ιδέας. Ο Tom Casiello.

Το WWE πρόσφατα απέλυσε τον Tom Casiello, που ήταν το νούμερο 3 στην ιεραρχία της δημιουργικής ομάδας, πίσω μόνο από τους Vince McMahon και Triple H. Ο Casiello ήταν πολύ δυναμικός στο σπρώξιμο των γυναικών σε καλύτερες προοπτικές στο WWE. Επίσης φαίνεται ότι αυτός ήταν που πίεζε πολύ τον Vince για μια τέτοια ιδέα και τελικά τον έπεισε.

Ο ίδιος τοποθετήθηκε μέσω Twitter, λέγοντας ότι δεν έκανε τίποτα από μόνος του και όλα ήταν ομαδική δουλειά.

Ανέφερε χαρακτηριστικά:
''Αν ο Vince δεν θέλει να κάνει κάτι, δεν το κάνει. Αν θέλει, το κάνει. Υποστήριζα πολύ την Women's Division, και πίεζα συχνά για να πάρουν καλύτερα storyline και περισσότερο χρόνο. Αλλά πιστέψτε με, χρειάζεται έναν στρατό από άτομα για να πραγματοποιηθούν τα RAW και SmackDown. Και όλοι υποστηρίζουν το καλό των γυναικών. Όλοι δουλεύουν για να πραγματοποιηθεί το σχέδιο. Οπότε για όλους που λένε ότι επειδή έφυγα εγώ οι γυναίκες θα παλεύουν με εσώρουχα σε τρίλεπτα ματς, απλά σταματήστε. Αυτές οι γυναίκες είναι ασταμάτητες. Είναι εδώ για να μείνουν, ανεξάρτητα ποιος γράφει το σόου.''

Ο Casiello αφέθηκε από την εταιρία για λόγους μπάτζετ, καθώς τον ενημέρωσαν πως γενικά η δική του θέση δεν θα υπάρχει πλέον. Κατείχε την παλιά θέση της Stephanie. Τώρα οι αρχηγοί writers των RAW και SmackDown θα δίνουν αναφορές απευθείας στον Triple H.

Item Reviewed: Ποιός έπεισε τον Vince McMahon για main event με γυναίκες στο Hell in a Cell; Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Τομπαζίδης
Scroll to Top