ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016

Wrestlemania 33: Τελικά θα δούμε Undertaker εναντίον Cena;


Εδώ και αρκετά χρόνια οι απανταχού pro wrestling fans περιμένουν να δουν την αναμέτρηση ανάμεσα σε Undertaker και John Cena στο μεγαλύτερο event κάθε χρονιάς, στην Wrestlemania.


Μέχρι πριν λίγες μέρες φαινόταν βέβαιο ότι η Wrestlemania 33 θα φιλοξενούσε την τεράστια αυτή μάχη, ωστόσο το τελευταίο χρονικό διάστημα κυκλοφόρησαν κάποιες φήμες που ήρθαν να αλλάξουν τα δεδομένα.

Υπήρξαν αρκετές αναφορές που έκαναν λόγο για δυσαρέσκεια του John Cena σχετικά με τα χρήματα τα οποία δίνονται από το promotion στους part timers και κυρίως στον Goldberg, κάτι το οποίο έβαλε σε σκέψεις τον 15 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή για το status του στην Mania.

Ο Dave Meltzer πάντως σημείωσε πριν μερικές ώρες ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει και ότι το πλάνο του WWE παραμένει ως έχει και αυτή τη στιγμή ο αγώνας ανάμεσα στους δύο θεωρείται σίγουρος.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Wrestlemania 33: Τελικά θα δούμε Undertaker εναντίον Cena; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top