ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016

Κοντά στην επιστροφή στο WWE ο Chris Hero


Μετά την αποχώρησή του από το WWE το 2013, ο Chris Hero έχει κάνει εξαιρετική πορεία στην ανεξάρτητη σκηνή και βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στο μεγάλο promotion.

O Hero βρέθηκε στο WWE την περίοδο 2011-2013 και αγωνίστηκε με το όνομα Kassius Ohno στο FCW και το NXT. Αν και θεωρούταν μεγάλο ταλέντο, διάφορα προβλήματα είχαν σαν αποτέλεσμα την αποδέσμευσή του.

Τώρα ο Hero βρίσκεται στο 36ο έτος της ηλικίας του και αγωνίζεται σε πολλά ανεξάρτητα promotions. Ο ίδιος αρνείται να σχολιάσει τις φήμες αλλά θεωρείται ότι βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στο WWE το 2017.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Κοντά στην επιστροφή στο WWE ο Chris Hero Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top