ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2016

Συνεργασία του WWE με άλλα ανεξάρτητα promotion;


Η φημολογία που υπήρχε φαίνεται να παίρνει σάρκα και οστά, καθώς το WWE Network είχε στείλει ερωτηματολόγια στα εγγεγραμμένα μέλη του για το ποια ανεξάρτητα wrestling promotions θα ήθελαν να βλέπουν. Τώρα λέγεται ότι ο Vince McMahon έχει δώσει το πράσινο φως.


Νέα που προκύπτουν κάνουν λόγο για τον ίδιο τον Vince να θέλει το WWE Network να προβάλλει μερικά από τα πιο ''καυτά'' ανεξάρτητα προγράμματα που κυκλοφορούν. Σε προηγούμενα ερωτηματoματολόγια στη λίστα βρίσκονταν το Ring Of Honor (ROH) αλλά και το TNA! Επίσης υπήρχε ερώτηση τι τιμές ήταν διατεθειμένο να πληρώσει το κοινό πέρα από το γνωστό 9.99$.

Σε νέα έρευνα που έκανε το WWE στα μέλη του το φθινόπωρο, ρωτούσε ποια promotion πέρα του WWE παρακολουθούσαν. Στη λίστα ήταν το ROH, CZW, EVOLVE, OVW, PWG και άλλα.

Ακόμα δεν υπάρχουν εξελίξεις για το ποιες εταιρίες θα υπογράψουν συμφωνίες με το WWE Network, αλλά στους επόμενους μήνες θα υπάρχουν ενδιαφέρουσες εξελίξεις με ενδεχόμενες αλλαγές. Ίσως δούμε το WWE να κάνει συμμαχίες στο μέλλον με άλλες παραγωγές, όπως κάνανε με το WWN Live τον περασμένο χρόνο.

Item Reviewed: Συνεργασία του WWE με άλλα ανεξάρτητα promotion; Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Τομπαζίδης
Scroll to Top