ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016

Προσπάθησε να επιστρέψει νωρίτερα στο WWE ο Shane McMahonΣε άρθρο που δημοσιεύθηκε για τη λειτουργία του WWE, έγινε και λόγος για την απόφαση που οδήγησε τον Shane και αποχώρησε το 2009, αλλά και μια συνάντηση που είχε με τον Vince τον Μάρτιο του 2012 για επιστροφή. Ωστόσο το πιο ενδιαφέρον στην ιστορία είναι η αντίδραση της Stephanie και του Triple H.


Όπως είναι γνωστό, ο Shane O'Mac αποχώρησε το 2009 από το WWE λόγω της αληθινής μάχης που υπήρχε στα παρασκήνια για την εξουσία στην εταιρία. Αρκετές πηγές υποστήριζαν ότι υπήρξε αληθινή ένταση μεταξύ της Stephanie και του Shane.

Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα που προκύπτουν, ο Shane είχε μυστική συνάντηση με τον Vince στο γραφείο παραγωγής του WWE που είναι διαφορετικό από τα κεντρικά γραφεία, τον Μάρτιο του 2012. Εκείνον τον καιρό, ο Triple H ασχολιόταν με το στήσιμο του NXT, και ο Vince ήταν αγχωμένος, διότι τα νούμερα ήταν πεσμένα.

Διάφορες πηγές υποστήριξαν χαρακτηριστικά πως ''όταν έμαθε για τη συνάντηση η Stephanie, άσπρισε στο πρόσωπο (από το φόβο), και ο Triple H φρίκαρε.''

Ο Shane πήγε στη συνάντηση με τον φίλο του James Frey, που ήταν πρόεδρος του Full Fathom Five (εταιρία παραγωγής). Ο Shane είπε ότι θέλει να αναλάβει την δημιουργική ομάδα του WWE καθώς και την ομάδα συντακτών που είναι υπεύθυνη για τα storyline, ενώ ο Frey με την εταιρία του θα ήταν σαν σύμβουλοι. Η συνάντηση στήθηκε από τον αντιπρόεδρο παραγωγής του WWE Kevin Dunn.

Ο Kevin Dunn είναι πολύ κοντά με τον Shane σύμφωνα με άτομα της εταιρίας. Επίσης λέγεται ότι υπάρχει μεγάλη ένταση μεταξύ του Dunn και των Triple H και Stephanie. Νιώθουν ότι τους ανήκει η εταιρία, αλλά δεν μπορούν να ελέγξουν τον Kevin Dunn.

Σημειώνεται επίσης, ότι ο Dunn θα είχε μεγαλύτερη επιρροή στον Vince αν ο Shane είχε επιστρέψει σε μια ισχυρή θέση στην εταιρία, και ο Shane θα έλεγχε ένα κομμάτι της κληρονομιάς της οικογένειας. Ωστόσο ο Vince τελικά απέρριψε την πρόταση του Shane τότε.

Πολλά λέγονται για τη σχέση του Shane με τον Triple H και αυτά τα νέα ήρθαν να βάλουν.. λάδι στη φωτιά.

Item Reviewed: Προσπάθησε να επιστρέψει νωρίτερα στο WWE ο Shane McMahon Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Τομπαζίδης
Scroll to Top