ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2016

Μία άλφα... ανανέωση στο WWE


Ο Νότης Καμπέρης γράφει στο ringsofpain.gr για τα δύο στοιχεία που πρόσθεσε το WWE στα εβδομαδιαία προγράμματα του, ώστε να προκαλέσει το ενδιαφέρον του κοινού και να ανεβάσει την τηλεθέαση.


Τόσο στο Monday Night RAW όσο και στο Smackdown LIVE προστέθηκαν δύο στοιχεία, τα οποία αναβάθμισαν τα weeklys. Το πρώτο είναι το «Backstage Brawl» και το δεύτερο είναι το ότι αλλάζουν χέρια οι τίτλοι (ειδικά στο RAW Womens Championship).

Αυτήν την εβδομάδα, είδαμε τρία (!) backstage brawls. Είδαμε τους Cesaro - Sheamus να τα «σπάνε» στο μπαρ... τον Ambrose να βάζει κάτω τον AJ Styles και τον Seth Rollins να πλακώνει στο ξύλο τον Chris Jericho στο πάρκινγκ. Το WWE πρέπει να εκμεταλλεύεται όλο το περιβάλλον που ενοικιάζει... για να μην βλέπουμε μονάχα την δράση εντός του ρινγκ.

Όσον αφορά τις ζώνες, ο Miz κέρδισε τον τίτλο Intercontinental στο Smackdown LIVE 900, ενώ η Sasha Banks κέρδισε τον τίτλο RAW Womens στο RAW της εβδομάδας. Πείτε μου... πόσα ανούσια title matches έχετε δει σε RAW και Smackdown. Αμέτρητα.

Ειδικά στην γυναικεία ζώνη, η division ήταν μονότονη και αρκετές φορές βαρετή. Διαβάστε ορισμένα από τα τελευταία title reigns:

- Kelly Kelly: 104 ημέρες
- Beth Phoenix: 204 ημέρες
- Layla: 140 ημέρες
- Eve Torres: 120 ημέρες
- Kaitlyn: 153 ημέρες
- AJ Lee: 295 ημέρες
- Nikki Bella: 301 ημέρες
- Charlotte: 196 (+113) ημέρες

* Τα τελευταία πέντε χρόνια... μόνο η Paige δεν κατόρθωσε να έχει title reign άνω των 100 ημερών!

Ο τίτλος Intercontinental είχε να αλλάξει χέρια σε επεισόδιο του Smackdown... από το 2011, όταν ο Cody Rhodes κέρδισε τον Ezekiel Jackson!

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Μία άλφα... ανανέωση στο WWE Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top