ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016

ZMAK Heroes 2016: Διήμερο φωτιά


Το ΖΜΑΚ διοργάνωσε ένα πλούσιο διήμερο στα πλαίσια της Athens Con με πολλές δραστηριότητες για το κοινό του και αποκορύφωμα το ZMAK Heroes.

Ο κόσμος είχε την ευκαιρία να γνωρίσει και τις 2 ημέρες τους παλαιστές που συμμετέχουν στο show και τους συντελεστές του. Επίσης, το κοινό ήταν ελεύθερο να δοκιμάσει την τύχη του στο ρινγκ. Το δοκιμάσαμε κι εμείς και η εμπειρία άξιζε.

Ξεχωριστή στιγμή ήταν η συζήτηση για το wrestling που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής στην οποία συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο ιδρυτής του promotion Πέτρος Πολυχρονίδης και ο θρυλικός Γιώργος Τρομάρας.

Κάθε βράδυ έκλεισε με το ZMAK Heroes 2016. Στο main event του Σαββάτου οι Gemini διατήρησαν το ZMAK Tag Team Championship κόντρα στους M2.

Οι φανταστικοί χαρακτήρες είχαν την τιμητική τους, καθώς οι Power Rangers κέρδισαν τον El Greko και ο Pikachu τον Gameboy.

Οι Απόλλωνας και 3B προκρίθηκαν στον τελικό για την ανάδειξη πρώτου διεκδικητή για το ZMAK Championship, ενώ οι Skendernation αναδείχθηκαν πρώτοι διεκδικητές του ZMAK Tag Team Championship.

Στο main event της Κυριακής ο Χασάπης και ο Πρίγκηπας Βίκτωρ Γ' έδωσαν έναν εκπληκτικό αγώνα με αποκορύφωμα την πτώση του Πρίγκηπα από σκαλωσιά. Ο Χασάπης ήταν αυτός που κέρδισε και παρέμεινε ZMAK Champion. Ο Κουρέας εμφανίστηκε και είπε ότι θα εξαργυρώσει στο Merry ChriZMAK (17 Δεκεμβρίου) το συμβόλαιό του για αγώνα για τον τίτλο κόντρα στον Χασάπη και τον Απόλλωνα, ο οποίος νωρίτερα κέρδισε το τουρνουά για την ανάδειξη πρώτου διεκδικητή.

Ο Γεδεών εκμεταλλεύτηκε τη βοήθεια του Ορφέα Δούρβα που πρόδωσε τον αδερφό του Ορέστη και τον Σουβλάκο και αναδείχθηκε πρώτος διεκδικητής του Prime Zone Championship.

O Darth Vader χρησιμοποίησε τη σκοτεινή δύναμη και διέλυσε τους Μπεχλιβανίδη, Κουνούπη και τον Αχιλλέα τον Sabbath.

Ο αγώνας του Νεκροθάφτη και της Selfie Queen εναντίον του Nic Gemini και της Eva έληξε με DQ, ενώ ο Φαλακρός Γκουρού κέρδισε τον Μανώλη Γαλυφιανάκη και τον Κωνσταντίνο Ασημένιο.

Αποτελέσματα ZMAK Heroes 2016

Σάββατο 3/12

- Οι Skendernation κέρδισαν τους Karapetsos Security
- O 3B κέρδισε τον Τζίμη Κουμάντο
- Ο Απόλλωνας κέρδισε τον Αλφρέδο Β'
- Ο Pikachu κέρδισε τον Στέφανο "Gameboy"
- Οι Power Rangers κέρδισαν τον El Greko
- Οι Gemini κέρδισαν τους M2 (παρέμειναν ZMAK Tag Team Champions)

Κυριακή 4/12

- Ο Φαλακρός Γκουρού κέρδισε τους Μανώλη Γαλυφιανάκη και Κωνσταντίνο Ασημένιο
- Ο αγώνας Nic Gemini & Eva vs Νεκροθάφτης & Selfie Queen έληξε με double countout
- O Darth Vader κέρδισε τους Κουνούπη, Μπεχλιβανίδη & Αχιλλέα Sabbath
- O Απόλλωνας κέρδισε τον 3B
- O Γεδεών κέρδισε τον Αποστόλη Σουβλάκο
- Ο Χασάπης κέρδισε τον Πρίγκηπα Βίκτωρ Γ' (παρέμεινε ZMAK Champion)

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: ZMAK Heroes 2016: Διήμερο φωτιά Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top