ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017

205 Live 10/1/2017: Θα τα πούνε στο Rumble


Αντίπαλοι στο Royal Rumble για το Cruiserweight Championship θα είναι οι Rich Swann και Neville. I Forfeit Match μεταξύ Jack Gallagher και Ariya Daivari. Χώρισε την Alicia Fox ο Cedric Alexander.


Το σερί ηττών του Cedric Alexander συνεχίστηκε και πάλι λόγω της Alicia Fox. Για κάποιο λόγο η Fox τράβηξε τον Noam Dar και ο Cedric έπεσε στο καναβάτσο. Ο Dar άρπαξε την ευκαιρία και κέρδισε. Μετά τον αγώνα η Fox χαστούκισε τον Dar.

O Brian Kendrick είπε στον Sean Maluta ότι δεν θα αντέξει ούτε 30 δευτερόλεπτα μαζί του. Τελικά, ο Maluta άντεξε παραπάνω αλλά ο Kendrick κέρδισε.

O Cedric Alexander χώρισε την Alicia Fox. Εκνευρισμένη η Fox άρχισε να ουρλιάζει στα αποδυτήρια.

Ο Jack Gallagher προκάλεσε τον Ariya Daivari σε I Forfeit Match και ο Daivari δέχτηκε. Οι δυο τους πλακώθηκαν και τους χώρισαν οι διαιτητές.

Ο Rich Swann κέρδισε τον Tony Nese. Μετά τον αγώνα βγήκε ο Neville και συμφώνησαν να αγωνιστούν για το Cruiserweight Championship στο Royal Rumble.

Αποτελέσματα 205 Live 10/1/2017

- Ο Noam Dar κέρδισε τον Cedric Alexander
- Ο Brian Kendrick κέρδισε τον Sean Maluta
- O Rich Swann κέρδισε τον Tony Nese

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: 205 Live 10/1/2017: Θα τα πούνε στο Rumble Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top