ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017

205 Live 17/1/2017: Έκρυβε... ομπρέλες στο μανίκι ο Gallagher


O Jack Gallagher ήταν αυτός που κέρδισε στο I Forfeit Match εναντίον του Ariya Daivari. Ένας τραυματισμός κόστισε τη νίκη στον Cedric Alexander.


Η Alicia Fox ακολούθησε τον Cedric Alexander στην είσοδό του για τον αγώνα με τον Drew Gulak και ο Cedric την έδιωξε. Ο Noam Dar ήρθε να την μαζέψει αλλά δεν έφευγε. O Gulak και ο Dar επιτέθηκαν στον Alexander. Ο Alexander αγωνίστηκε με τραυματισμένο γόνατο και ηττήθηκε από τον Gulak.

Ο Tony Nese και ο Mustafa Ali έδωσαν έναν ανταγωνιστικό αγώνα στον οποίο νικητής αναδείχθηκε ο Nese με Running Knee.

Ο Ariya Daivari είχε το πάνω χέρι στη μεγαλύτερη διάρκεια του I Forfeit Match με τον Jack Gallagher. O Gallagher όμως έβγαζε από παντού ομπρέλες και τελικά ανάγκασε τον Daivari να πει "I Forfeit".

Αποτελέσματα 205 Live 17/1/2017

- Ο Drew Gulak κέρδισε τον Cedric Alexander
- O Tony Nese κέρδισε τον Mustafa Ali
- O Jack Gallagher κέρδισε τον Ariya Daivari

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: 205 Live 17/1/2017: Έκρυβε... ομπρέλες στο μανίκι ο Gallagher Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top