ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017

205 Live 24/1/2017: Ποιος να τους κρατήσει;


Κανείς δεν μπορεί να συγκρατήσει τον Rich Swann και τον Neville με τον θυμό που έχουν συμμαζέψει. Στην τσίτα ο Brian Kendrick. Η ήττα εκνεύρισε τον Tony Nese.

O TJ Perkins από το πουθενά κέρδισε τον Tony Nese με roll up pinfall. O Nese εκνευρίστηκε με τον ξαφνικό τρόπο που ήρθε η ήττα του και επιτέθηκε στον Perkins.

O Brian Kendrick εμφανίστηκε με πολλά νεύρα και κέρδισε τον Tripp Bradshaw με το Captain's Hook.

Ο Neville και ο Cedric Alexander είχαν έναν πολύ ωραίο αγώνα μέχρι που μπλέχτηκε ο Noam Dar. O Alexander του επιτέθηκε και όταν επέστρεψε στον Neville γλίστρησε στα σκοινιά, με αποτέλεσμα να πάρει την ευκαιρία ο Neville και να τον κερδίσει. Μετά τον αγώνα ο Neville επιτέθηκε στον Alexander αλλά και τον Dar, ο οποίος νόμιζε ότι θα συνεργαστεί μαζί του ο Neville. O Rich Swann μπήκε φουριόζος στο ρινγκ και χρειάστηκαν security για να κρατήσουν αυτόν και τον Neville από το να μην πλακωθούν.

Αποτελέσματα 205 Live 24/1/2017

- O Tony Nese κέρδισε τον TJ Perkins
- O Brian Kendrick κέρδισε τον Tripp Bradshaw
- Ο Neville κέρδισε τον Rich Swann

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: 205 Live 24/1/2017: Ποιος να τους κρατήσει; Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top