ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2017

205 Live 3/1/2017: Συνεχίζει ακάθεκτος ο Neville


Το νικηφόρο σερί του Neville συνεχίστηκε και αυτή την εβδομάδα με αντίπαλο τον TJ Perkins. Ύπουλη επίθεση του Ariya Daivari στον Jack Gallagher. Θετικό ντεμπούτο για τον Tajiri.


Ο Tajiri κέρδισε τον Sean Maluta στο ντεμπούτο του στο 205 Live. O Brian Kendrick τον συνεχάρη και του έδωσε το χέρι του. Ο Tajiri φύσηξε στο πρόσωπό του πράσινο υγρό.

Ο Jack Gallagher δέχτηκε επίθεση από τον εκνευρισμένο Ariya Daivari κατά τη διάρκεια του αγώνα του με τον Tony Nese.

O Mustafa Ali πήρε άλλη μία νίκη με το Inverted 450 Splash. Αντίπαλός του ήταν ο Noam Dar. Σε συνέντευξη μετά τον αγώνα ο Dar είπε ότι το μόνο που χρειάζεται είναι μια γυναίκα στο πλάι του.

Μετά τον Rich Swann, ο Neville κέρδισε άλλο ένα μεγάλο όνομα της Cruiserweight Division με Superplex. O TJ Perkins ήταν αυτός που ηττήθηκε.

Αποτελέσματα 205 Live 3/1/2017

- Ο Tajiri κέρδισε τον Sean Maluta
- O Jack Gallagher κέρδισε τον Tony Nese με DQ
- O Mustafa Ali κέρδισε τον Noam Dar
- Ο Neville κέρδισε τον TJ Perkins

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: 205 Live 3/1/2017: Συνεχίζει ακάθεκτος ο Neville Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top