ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017

AJ Styles: ''Τα καλύτερα μου ματς το 2016 με τον Reigns''


Συνέντευξη παραχώρησε ο πρωταθλητής του WWE AJ Styles και μίλησε για τα καλύτερα ματς που είχε στο WWE, αλλά και για το γεγονός ότι ο κόσμος δεν τον γιουχάρει.


Ο Phenomenal One παραδέχθηκε πως είχε ωραία ματς με τον Roman Reigns το καλοκαίρι του 2016 και επίσης πως ίσως δεν κάνει καλά τη δουλειά του ως ''κακός'', καθώς ο κόσμος τον επευφημεί.

Συγκεκριμένα οι δηλώσεις του:

''Είχα πολλά ωραία ματς το 2016. Είναι μερικά που είμαι πραγματικά περήφανος. Με τον Roman Reigns --και μην με παρεξηγήσετε, στη WrestleMania ήταν τεράστιο ματς-- αλλά νιώθω ότι με τον Roman έδειξαν τον τόνο με τον οποίο ο AJ Styles θα παρουσιαζόταν στο WWE, δηλαδή ως ένας τύπος που έχει υπέροχα ματς με οποιονδήποτε στο ρόστερ.

Μερικές φορές νιώθω πως αν δεν κάνω τον κόσμο να με γιουχάρει, τότε δεν κάνω σωστά τη δουλειά μου. Οπότε σε αυτό φταίω εγώ. Πρέπει να βελτιωθώ στο να είμαι κακός. Και μερικές φορές απλά αρνούνται. Οι οπαδοί αρνούνται να με δεχθούν ως έναν κακό τύπο. Αυτό έχει να κάνει με το χρόνο που πέρασα εκτός WWE και μετά ήρθα εδώ και τα πηγαίνω τόσο καλά, το σέβονται αυτό θα μπορούσαμε να πούμε.''

Item Reviewed: AJ Styles: ''Τα καλύτερα μου ματς το 2016 με τον Reigns'' Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Τομπαζίδης
Scroll to Top