ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017

Το Bellator ο επόμενος σταθμός του CM Punk;


Μπορεί ο CM Punk να είναι ένας από τους πλέον πετυχημένους pro wrestlers της τελευταίας δεκαετίας, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν γίνεται σε καμία περίπτωση να ειπωθεί κάτι αντίστοιχο για την καριέρα του στο χώρο των ΜΜΑ.


Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα αναμονής στο ντεμπούτο του στο κλουβί ο Punk ηττήθηκε στον πρώτο γύρο από τον Mickey Gall, αποτέλεσμα που πιθανότατα να τον οδηγήσει μακριά από το UFC, αν και το promotion δεν έχει προχωρήσει ακόμη σε κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Σε περίπτωση πάντως που ο πρώην WWE Champion αποχωρήσει πράγματι από το UFC, φαίνεται ότι δεν θα δυσκολευτεί ιδιαίτερα να βρει την επόμενη επαγγελματική του στέγη. 

Πρόσφατα, ο πρόεδρος του Bellator, Scott Coker, έδωσε συνέντευξη στο Newsweek και εξέφρασε το ενδιαφέρον του για την απόκτηση του CM Punk. Εδώ η τοποθέτηση του πάνω στο θέμα:

«Αν είναι ελεύθερος από τις υπόλοιπες υποχρεώσεις του και θέλει να αγωνιστεί στο Bellator, σίγουρα θα θέλαμε να συζητήσουμε μαζί του. Νομίζω πάντως πως έχει ακόμη συμβόλαιο που δεν έχει λήξει».

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Το Bellator ο επόμενος σταθμός του CM Punk; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top