ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017

Floyd Mayweather: "Πρόσφερα 15 εκατομμύρια στον McGregor"


Η μάχη του Floyd Mayweather με τον Conor McGregor είναι ένας αγώνας που μοιάζει μακριά από την πραγματικότητα, συζητείται όμως έντονα. Ο Mayweather αποκάλυψε ότι πρόσφερε λεφτά στον Ιρλανδό για αγώνα.


Ο κορυφαίος boxer της εποχής του βρέθηκε στο ESPN για να μιλήσει για την πολυσυζητημένη αναμέτρηση με τον Lightweight Champion του UFC. Ο Mayweather αποκάλυψε ότι το management του πρόσφερε 15 εκατομμύρια δολάρια στον McGregor αλλά δεν μπορούσε να δεχτεί επειδή δεν είναι ο ίδιος αφεντικό του εαυτού του.

Ο Mayweather είπε ότι δεν είναι μόνο το πρόσωπο του boxing αλλά και των MMA και ότι σέβεται τους MMA Fighters γιατί, όπως και οι boxers, περνούν πολλά για να είναι σε υψηλό επίπεδο.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Floyd Mayweather: "Πρόσφερα 15 εκατομμύρια στον McGregor" Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top