ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017

Εκνευρισμένος με τον Goldberg ο Vince McMahon


Τον εκνευρισμό του Vince McMahon προκάλεσε στο τελευταίο RAW ο Goldberg, επειδή εμφανίστηκε ματωμένος και έχανε τα λόγια του.


Το μεγάλο αφεντικό του WWE είναι αυστηρός κριτής και η εικόνα του Goldberg στο RAW δεν του άρεσε. Ο πρώην αστέρας του WCW εμφανίστηκε ματωμένος στο μέτωπο λόγω κουτουλιάς στην πόρτα στα αποδυτήρια και μπέρδεψε τα λόγια του στο promo.

Αν και ο Goldberg παίρνει αρκετή ώρα στο μικρόφωνο κάθε φορά που εμφανίζεται στο RAW, λέγεται ότι η δουλειά του στο μικρόφωνο δεν αρέσει στον Vince McMahon. Ίσως το περιστατικό του τελευταίου επεισοδίου μειώσει τα promo του Goldberg στα επερχόμενα επεισόδια.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Εκνευρισμένος με τον Goldberg ο Vince McMahon Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top