ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017

Θα επιστρέψουν οι Hardy Boyz στο WWE;


Οι Matt και Jeff Hardy κατάφεραν μέσα στο 2016 να «αναγεννηθούν» μέσω του gimmick "Broken Matt" και να κεντρίσουν ξανά το ενδιαφέρον των ανθρώπων του WWE.

Όπως είναι γνωστό, τα συμβόλαια και των δύο λήγουν τον επόμενο μήνα και ο Dave Meltzer στο χθεσινό (9/1) Wrestling Observer Radio μίλησε για τις πιθανότητες επιστροφής τους στο WWE.

Για τον Matt Hardy:

«Για τον Matt δεν νομίζω ότι θα πάει στο WWE. Οι πιθανότητες βέβαια έχουν αυξηθεί τους τελευταίους μήνες από τη στιγμή που άλλαξε το gimmick του. Με το παλιό του gimmick θα είχε περιορισμένο ρόλο στο promotion, ωστόσο τώρα μπορεί να σημειώσει μεγάλη επιτυχία στο WWE. Ωστόσο, το θέμα είναι ότι στο TNA έχει ο ίδιος έλεγχος του gimmick του, κάτι που δεν θα συμβεί στο WWE».

Για τον Jeff Hardy:

«Δεν είμαι σίγουρος. Νομίζω ότι ο Jeff θέλει να είναι κοντά στον Matt. Δεν έχει ανάγκη να πάει στο WWE και το σώμα του δεν είναι σε θέση πια να αντέξει το πρόγραμμα του WWE. Ίσως να υπάρχει πιθανότατα στο μυαλό του Jeff η ιδέα για μία τελευταία θητεία στο WWE και για αυτό θα μπορούσε να επιστρέψει. Όπως και να'χει, αν επιστρέψουν δεν νομίζω ότι θα βρεθούν στο main event του RAW ή του Smackdown Live». 

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Θα επιστρέψουν οι Hardy Boyz στο WWE; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top