ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017

Impact Wrestling 12/1/2017: Κρατιούνται οι Hardys


Οι Wolves επανενώθηκαν αλλά οι Hardys τους κέρδισαν και παρέμειναν TNA World Tag Team Champions. Πρώτος διεκδικητής του TNA World Heavyweight Championship ο Lashley. Gay ο Aron Rex.


Ο EC3 κάλεσε τους Wolves αλλά απάντησε ο Lashley, ο οποίος του πρότεινε να παλέψουν σε Last Man Standing Match για τη θέση πρώτου διεκδικητή για το TNA World Heavyweight Championship. Ο αγώνας ήταν πολύ ωραίος και τον κέρδισε ο Lashley αφού πέρασαν και οι δύο μέσα από τραπέζια.

Ο Eli Drake υποχρέωσε έναν καμεραμάν να διαβάσει ένα μήνυμα που έλεγε ότι θα σταματήσει να μιλάει και στη συνέχεια του επιτέθηκε.

O Rockstar Spud παρουσίασε τον αλλαγμένο Aron Rex, ο οποίος παρουσιάστηκε με ρόμπα, βαμμένος και συμπεριφορά ομοφυλόφιλου. Ο Robbie E απόρησε με αυτό που βλέπει και δέχτηκε επίθεση από τον Rex και τον Spud.

O αγώνας των DCC με την Decay έληξε με DQ όταν ο James Storm χτύπησε τον Abyss με μπουκάλι νερού. Ο καβγάς συνεχίστηκε κι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα παρασκήνια.

Η Brooke ανακοίνωσε σε συνέντευξη την επιστροφή της από το επόμενο επεισόδιο.

Η υπερβολική αυτοπεποίθηση του Mike Bennett του κόστισε καθώς ο Braxton Sutter τον έριξε κάτω ενώ ετοιμαζόταν για Piledriver και τον κέρδισε με Jackknife cover.

H Rosemary είπε ότι θα καταστρέψει ολόκληρη την Knockouts Division. H Jade της είπε ότι της χρωστάει ρεβάνς για τον τίτλο. Η Rosemary την προκάλεσε σε Monster's Ball και η Jade δέχτηκε. Η Rosemary πήγε να της επιτεθεί αλλά η Jade ήταν προετοιμασμένη.

Οι Wolves διεκδίκησαν το TNA World Tag Team Championship αλλά απέτυχαν. Οι Hardys πήραν τη νίκη με roll up του Jeff στον Davey Richards. Μετά τον αγώνα, ο Richards ήταν έξαλλος που δεν ήταν στο ρινγκ ο Eddie Edwards.

Αποτελέσματα Impact Wrestling 12/1/2017

- Ο Lashley κέρδισε τον EC3
- Η Decay κέρδισε τους DCC με DQ
- O Braxton Sutter κέρδισε τον Mike Bennett
- Οι Hardys κέρδισαν τους Wolves (παρέμειναν TNA World Tag Team Champions)

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Impact Wrestling 12/1/2017: Κρατιούνται οι Hardys Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top