ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017

Impact Wrestling 19/1/2017: Το πεπρωμένο του Galloway


Στο Bound For Glory ο Drew Galloway έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει το Grand Championship λόγω τραυματισμού. 3 μήνες μετά πήρε το αίμα του πίσω κερδίζοντας τον Moose. Hardys, DCC, Trevor Lee και Eli Drake πήραν τις βαλίτσες του Race For The Case.


Το επεισόδιο άνοιξε με τον αγώνα για το Race For The Case. Τις τέσσερις βαλίτσες κατέβασαν οι Eli Drake, DCC, Trevor Lee και Hardys.

Η Brooke επέστρεψε ανανεωμένη και κέρδισε την Deonna Purrazzo. Μετά τον αγώνα δέχτηκε επίθεση από την Sienna.

H Maria βρήκε τον Braxton Sutter στα παρασκήνια και του είπε να σταματήσει να προπονεί την Allie. O Sutter αρνήθηκε και η Maria του ψιθύρισε κάτι στο αυτί που τον έπεισε να σταματήσει.

Στο Fact Of Life ανοίχτηκαν οι βαλίτσες. Ο Jeff Hardy είχε το νούμερο 1, οι DCC το 2, ο Trevor Lee το 3 και ο Eli Drake το 4.

Ο Robbie E συμμάχησε με τον Swoggle για να αντιμετωπίσουν τον Aron Rex και τον Rockstar Spud. O Spud χτύπησε τον Swoggle με δαχτυλίδι και ο Rex έκανε το pin για τη νίκη.

O Sutter παράτησε την Allie. Αργότερα, αναγκάστηκε να βάλει στο αμάξι του την Laurel Van Ness και να τη μεταφέρει.

Ο Drew Galloway ήταν καλύτερος από τον Moose και στους δύο πρώτους γύρους αλλά οι κριτές έδωσαν τον δεύτερο στον Moose. Στον τρίτο ο Galloway κλώτσησε τον Moose στα γεννητικά όργανα με αποτέλεσμα να του αφαιρεθεί ένας πόντος. Αυτό δεν είχε καμία σημασία αφού ο Galloway έκανε το Claymore στον Moose για τη νίκη και έγινε ο νέος Grand Champion.

Αποτελέσματα Impact Wrestling 19/1/2017

- Οι Eli Drake, DCC, Trevor Lee και Hardys κέρδισαν το Race For The Case
- H Brooke κέρδισε την Deonna Purrazzo
- Οι Aron Rex & Rockstar Spud κέρδισαν τους Robbie E & Swoggle
- O Drew Galloway κέρδισε τον Moose (νέος Grand Champion)

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Impact Wrestling 19/1/2017: Το πεπρωμένο του Galloway Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top