ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017

Impact Wrestling 26/1/2017: Iron Man ο Lashley


Νέος TNA World Heavyweight Champion αναδείχθηκε ο Lashley κερδίζοντας τον Eddie Edwards με 3-2 σε Iron Man Match. Υπό διεκδίκηση όλοι οι τίτλοι, κέρδισαν οι υπόλοιποι πρωταθλητές.


Οι Hardys είπαν ότι θα κυνηγήσουν όλους τους τίτλους του κόσμου. Οι DCC και η Decay τους διέκοψαν. Η Decay προκάλεσε και τις δύο ομάδες να παίξουν για τους τίτλους. Οι DCC και οι Hardys δέχτηκαν. Οι Hardys κράτησαν τους τίτλους τους με Twist Of Fate του Matt στον Kingston.

O EC3 έδωσε συνέντευξη στον Josh Matthews και μίλησε για τις αποτυχίες του. Ο Matthews τον ρώτησε αν είναι ώρα να τα παρατήσει και ο EC3 είπε ότι δεν θα τα παρατήσει μέχρι να τον αναγκάσει κάποιος.

Σε deja vu από το προηγούμενο επεισόδιο εξελίχθηκε ο αγώνας του Drew Galloway με τον Moose για το Grand Championship. O Galloway κλώτσησε τον Moose στα γεννητικά όργανα ενώ ο διαιτητής δεν έβλεπε και πήρε τη νίκη για να κρατήσει τον τίτλο.

Το Monster's Ball της Rosemary με την Jade έφτασε σε extreme επίπεδα. Μπορεί η Jade να έπεσε σε καρφιά και συρματόπλεγμα αλλά κατάφερε να κερδίσει με superplex σε τραπέζι και να παραμείνει Knockout's Champion. Μετά τον αγώνα η Gail Kim πήγε στο ρινγκ να δει πώς είναι η Jade και η Rosemary της φύσηξε υγρό στο πρόσωπο.

Ο DJ Z κέρδισε τους Trevor Lee, Andrew Everrett, Marshae Rockett και Caleb Konley και παρέμεινε X-Division Champion. Μετά τον αγώνα δέχτηκε επίθεση από την Helms Dynasty.

O Lashley κατάφερε μετά κόπου και βασάνων να γίνει TNA World Heavyweight Champion. Πήρε τα δύο πρώτα fall στο Iron Man Match και ο Eddie Edwards απάντησε παίρνοντας τα επόμενα δύο. Ο Lashley πήρε το τρίτο που έκρινε τον αγώνα. Ο Edwards τον κλείδωσε σε λαβή αλλά ο Lashley άντεξε μέχρι να λήξει το τριαντάλεπτο.

Αποτελέσματα Impact Wrestling 26/1/2017

- Οι Hardys κέρδισαν τους DCC & Decay (παρέμειναν TNA Tag Team Champions)
- Ο Drew Galloway κέρδισε τον Moose (παρέμεινα TNA Grand Champion)
- H Rosemary κέρδισε την Jade (παρέμεινε TNA Knockout's Champion)
- O DJ Z κέρδισε τους Trevor Lee, Andrew Everrett, Marshae Rockett και Caleb Konley (παρέμεινε X-Division Champion)
- Ο Lashley κέρδισε τον Eddie Edwards (νέος TNA World Heavyweight Champion)

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Impact Wrestling 26/1/2017: Iron Man ο Lashley Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top