ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2017

Impact Wrestling 5/1/2017: Με τη βοήθεια ενός παλιού γνώριμου


Ο Davey Richards επέστρεψε και βοήθησε τον Eddie Edwards να κρατήσει το TNA World Heavyweight Championship στο ζωντανό Impact. Τα έβαλε με τους Hardys ο Eli Drake. Επιτέθηκαν στην Decay οι DCC.


O Lashley και ο EC3 προκάλεσαν τον Eddie Edwards για το TNA World Heavyweight Championship. O Edwards αποφάσισε να αντιμετωπίσει και τους δύο σε Triple Threat Match και είπε ότι επιφυλάσσει μια έκπληξη.

Με χαρακτηριστική δυσκολία κράτησε το Grand Championship κόντρα στον Mike Bennett ο Moose. O πρωταθλητής πήρε τη νίκη με πλειοψηφική απόφαση των κριτών.

Ο Swoggle ντρόπιασε τον Rockstar Spud κερδίζοντάς τον σε δευτερόλεπτα. Εκνευρισμένος ο Spud παραιτήθηκε.

Ο Eli Drake είχε τους Hardys καλεσμένους στο Fact Of Life. Ζήτησε τον λόγο για τον οποίο δεν είχε προσωπική πρόσκληση για το Tag Team Apocalypto και τους προκάλεσε σε αγώνα για τις ζώνες με παρτενέρ της επιλογής του. Οι Hardys δέχτηκαν.

Η Decay ξεπέρασε το εμπόδιο της Helms Dynasty. Μετά τον αγώνα εμφανίστηκαν από πίσω τους οι DCC και επιτέθηκαν στον Abyss και τον Crazzy Steve.

H Maria προκάλεσε την Allie να αγωνιστεί κόντρα στη Sienna. H Allie δέχτηκε και τα πήγαινε καλά ώσπου η προσοχή της αποσπάστηκε από την Laurel Van Ness και τον Braxton Sutter, με αποτέλεσμα να ηττηθεί.

Η μεγάλη έκπληξη που επιφύλασσε ο Eddie Edwards ήταν ο Davey Richards. Ενώ ο Lashley πήγε να χτυπήσει τον πρωταθλητή με τη ζώνη κατά τη διάρκεια του Triple Threat, o παρτενέρ του Edwards στους Wolves επέστρεψε και του πήρε τη ζώνη. Αυτό το γεγονός έδωσε την ευκαιρία στον Edwards να πάρει τη νίκη και να παραμείνει TNA World Heavyweight Champion.

Αποτελέσματα Impact Wrestling 5/1/2017

- Ο Moose κέρδισε τον Mike Bennett με πλειοψηφική απόφαση (παρέμεινε Grand Champion)
- O Swoggle κέρδισε τον Rockstar Spud
- H Decay κέρδισε την Helms Dynasty
- H Sienna κέρδισε την Allie
- O Eddie Edwards κέρδισε τους EC3 και Lashley (παρέμεινε TNA World Heavyweight Champion)

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Impact Wrestling 5/1/2017: Με τη βοήθεια ενός παλιού γνώριμου Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top