ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2017

Θα δούμε ξανά τον Jericho μετά την Wrestlemania 33;


Σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα, μετά την WM 33 ο Y2J θα κάνει ένα διάλειμμα για να προωθήσει το καινούργιο άλμπουμ της μπάντας του, Fozzy, με την επιστροφή του όμως να είναι απίθανη.


Ο Jericho, ήταν να σταματήσει στο περσινό Royal Rumble, παρόλα αυτά η κόντρα του με τον Styles έκανε τους ανθρώπους του WWE να ανανεώσουν το συμβόλαιό του μέχρι την WM 32. Όπως και να έχει ο Jericho συνέχισε κανονικά και το 2016, με τον μελλοντικό Hall of Famer να κάνει μία από τις καλύτερες χρονιές του στην εταιρεία.

Το σίγουρο είναι πως η αποχώρησή για την μπάντα του είναι μη ανατρέψιμη. Με λίγα λόγια μετά την WM 33 και την ολοκλήρωση του καινούργιου δίσκου των Fozzy, ο 46χρονος παλαιστής θα αποχωρήσει αμέσως για να είναι παρών στο tour του συγκροτήματος.

Η αποχώρηση του Y2J θα είναι αναπόφευκτα μία μεγάλη απώλεια για το WWE και ειδικά για το Monday Night Raw. Η ηλικία του Jericho είναι ακόμη ένας μεγάλος παράγοντας, μιας και δεν μπορεί να συνεχίσει για πολύ ακόμα σε αυτούς τους ρυθμούς, πάντως παρά τη μεγάλη στεναχώρια που θα καταβάλει τον κόσμο του WWE, χωρίς αμφιβολία θα γίνουμε μάρτυρες μιας ακόμη μεγάλης επιστροφής του.

Item Reviewed: Θα δούμε ξανά τον Jericho μετά την Wrestlemania 33; Description: Rating: 5 Reviewed By: Χρήστος Γκερμένης
Scroll to Top