ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017

Lucha Underground 11/1/2017: Σκορπίστηκε ο θάνατος


O Rey Mysterio επέστρεψε και τα έβαλε με τον Matanza Cueto. Αιχμάλωτος της Mariposa ο Marty Martinez. Ασυγκράτητος ο Mack.

Ο Texano είχε τη βοήθεια του Famous B και της Brenda και κέρδισε τον Joey Ryan. O Texano έσπρωξε μετά τον αγώνα τον Famous B αλλά φάνηκε να του αρέσει η Brenda.

O Johnny Mundo είπε ότι ο Mack δεν χωράει μαζί του στο ρινγκ. Ο Mack του επιτέθηκε. Ο PJ Black και ο Jack Evans προσπάθησαν να βοηθήσουν τον Mundo αλλά δεν τα κατάφεραν. Οι security κράτησαν τελικά τον Mack πριν τους επιτεθεί.

Ο Veneno έκανε το ντεμπούτο του και ηττήθηκε από τον Cage. Μετά τον αγώνα ο Veneno δέχτηκε επίθεση από την Sexy Star.

O Prince Puma είπε στην Catrina ότι βλέπει οράματα με πόνο και αίμα του Mil Muertes. H Catrina είπε ότι βλέπεις παρόμοια οράματα αλλά το αίμα είναι του Prince Puma.

Ο Matanza Cueto κέρδισε τον El Dragon Azteca Jr. σε Death Match. Μετά τον αγώνα ο Rey Mysterio επέστρεψε για να δει τον Azteca και δέχτηκε επίθεση από τον Matanza. Τελικά, ο Rey έριξε τον Matanza στην κορυφή ενός δωματίου, η οποία διαλύθηκε.

Ο Marty Martinez δέχτηκε επίθεση ενώ κατασκόπευε την Melissa Santos. Την επίθεση την έκανε η Mariposa, η οποία τον αιχμαλώτισε.

Αποτελέσματα Lucha Underground 11/1/2017

- Ο Texano κέρδισε τον Joey Ryan
- O Cage κέρδισε τον Veneno
- O Matanza Cueto κέρδισε τον El Dragon Azteca Jr.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Lucha Underground 11/1/2017: Σκορπίστηκε ο θάνατος Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top