ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2017

Lucha Underground 4/1/2017: Την πλήρωσε ο Vampiro


O Vampiro έγινε αποδέκτης της οργής του Mil Muertes επειδή καθοδηγεί τον Prince Puma. Ο Johnny Mundo κέρδισε βρώμικα τον Mack και αποφάσισε το stipulation του αγώνα τους για το Lucha Underground Championship. Πρόδωσε την Mariposa ο Marty Martinez.

Η Catrina είπε στον Mil Muertes ότι πρέπει να τα βάλει με τον Vampiro. Έπειτα, πέτυχε τον Jeremiah Crane και του είπε ότι ο Mil Muertes δεν είναι αυτός που αγαπά.

Η Sexy Star κέρδισε την Mariposa. Μετά τον αγώνα ο Marty Martinez επιτέθηκε στην Mariposa για ανεξήγητο λόγο.

Η Rabbit Tribe επισκέφθηκε τον Mascarita Sagrada και του είπε ότι είναι ο θεός τους. Ο Sagrada τους αποκάλεσε τρελούς.

H Cobra Moon ανάγκασε τον Drago να συμμαχήσει με τους Pindar και Vibora για να κερδίσουν την Rabbit Tribe. Μετά τον αγώνα ο Fenix και ο Aerostar έσωσαν τον Drago, ο οποίος στην αρχή αντέδρασε αλλά μετά ηρέμησε.

Ο Johnny Mundo χρησιμοποίησε τη βοήθεια του Worldwide Underground για να κερδίσει τον Mack και να διαλέξει το stipulation για τον μεταξύ τους αγώνα για το Lucha Underground Championship. O Mundo διάλεξε All Night Long Match, δηλαδή αγώνα που θα κρατήσει ένα ολόκληρο επεισόδιο.

Μετά τον αγώνα ο Mil Muertes επιτέθηκε στον Vampiro. O Prince Puma ήρθε για βοήθεια αλλά ο Vampiro του είπε να μην εμπλακεί.

Αποτελέσματα Lucha Underground 4/1/2017

- Η Sexy Star κέρδισε την Mariposa
- Οι Pindar, Vibora & Drago κέρδισαν την Rabbit Tribe
- O Johnny Mundo κέρδισε τον Mack

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Lucha Underground 4/1/2017: Την πλήρωσε ο Vampiro Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top