ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017

Manny Pacquiao: "Παίζω με McGregor αν δεν θέλει ο Mayweather"


Την πρόθεσή του να αγωνιστεί με τον Conor McGregor σε περίπτωση που αποφασίσει να μην επιστρέψει από την απόσυρση ο Floyd Mayweather εξέφρασε ο Manny Pacquiao.


Ο Φιλιππινέζος ρωτήθηκε για το αν ενδιαφέρεται να αντιμετωπίσει τον Conor McGregor και απάντησε καταφατικά με την προϋπόθεση ότι ο αγώνας θα είναι boxing και όχι MMA.

Η άποψή του για την παρουσία του McGregor σε αγώνα boxing στο ρινγκ είναι ότι θα έτρεχε αρκετά διότι υπάρχουν διαφορές με τις μεικτές πολεμικές τέχνες. Επίσης, είπε ότι ο McGregor δεν έχει καμία τύχη κόντρα στον Mayweather.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Manny Pacquiao: "Παίζω με McGregor αν δεν θέλει ο Mayweather" Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top